Dermatologien suosikki ihon kirkastavat ainesosat

August 28
No comments yet

Ihoosi on melansin tuotannossa 14 vaihetta. Ihonhoitajat riippuvat näistä kolmesta kirkasteesta.

1. Hydrokinoni. “Sinun mielestäsi olisi helppo löytää jotain parempaa kuin 50-vuotiaan lääkkeen, mutta reseptilääkemääräinen hydrokinoni on edelleen kultainen standardi valkaisussa”, sanoo UCLA: n dermatologian kliininen professori Pearl Grimes. Se heikentää monia pisteitä, kun niitä käytetään johdonmukaisesti ja estävät uusien entsyymien luomisen. Paired kanssa reseptin retinoid tai nonprescription retinol, se alkaa keventää splotches neljä tai kuusi viikkoa, joskus ennemmin. (Over-the-counter hydrokinoni kestää noin kolme kuukautta.)

2. Azelaakihappo. Jos tulet punaiseksi katsomalla useimpia voiteita, tämä kirkaste on sinulle. (Ihotautilääkärit määräävät sen rauhoittavan herkän ja rosacea-altis ihon.) Ja toisin kuin hydrokinoni, “se kohdistuu vain ylimääräiseen melaniiniin, joten se ei heikennä terveitä iho”, sanoo Jeannette Graf, dermatologian avustava kliininen professori Mount Sinai Schoolissa New York Cityn lääketieteessä, joka usein määrää sen värillisille potilaille tästä syystä.

3. Melanotsyymi. Tämä sienestä johdettu entsyymi muotoiltiin valkoiseksi paperiksi (ks. Kuva). Hyvä tiedemiehet tajusivat, että se myös liuottaa melaniinia ihon pinnalle. Se on iso juttu – ainakin ihon kirkasteiden maailmassa – koska mikään muu ainesosa ei tee sitä. Useimmat muut tekevät taaksepäin lähestymistapaa, estäen melaniinituotannon, joten uutta pigmenttiä ei pääse ihon pinnalle, ja lopulta paikka menee pois. Mutta vaikka et välitä teknisistä seikoista, välität tästä: Melanotsyymi toimii neljässä viikossa, kun taas useimmat muut kirkasteet (kyllä, jopa hydrokinoni) kestävät tyypillisesti 1-2 kuukautta.

merkitä

Katso myös

  • 4 syylliset, jotka aiheuttavat tummia kohtia (auringon lisäksi)

  • Kirkastaa: 3 tapaa häivyttää tummat paikat

  • 11 suurinta retinoidimyttiä

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 73