Facialist Georgia Louise käynnistää At-Home-galvaanisen nykyisen laitteen: Exclusive

August 28
No comments yet

Jennifer Lawrencein koira nuole nilkani; hänen omistajansa on edelleen hoitohuoneessa, minulle on kerrottu. Samaan aikaan olen oleskelu odotushuoneessa, joka on verrattavissa olohuoneeseeni, kooltaan, mutta vertailu päättyy. Esteetikko Georgia Louise kohtelee A-listasi asiakkaita New York Cityn Upper East Side -historiasta. Luonnollisesti avaruus tuntuu paljon yksiselitteisemmältä kuin minne tahansa usein (koska se on).

Lawrence kelluu ulos hoitohuoneesta ja kutsuu koiransa minulta. Louise seuraa hiljaa hymyillen. Hän on heti miellyttävä (puhumattakaan kadehdittava, hänen ihonsa hehkuu 100 wattia upea). Hänen täytyy harjoittaa mitä hän saarnaa, luulen. Loppujen lopuksi Louise on tehnyt nimen itselleen huipputekniikan erikoistuneille kasvohoidoille joidenkin hienoimpia julkkiksia varten. Ei ole yllättävää, että Louise ja hänen estetiikan joukkueet ovat täysin varattuja lähitulevaisuudessa (vain pahentanut Louise’n nyt surullista “penis kasvojen”, jota Sandra Bullock suositteli.)

Monet Louisen kasvohoidoista sisältävät galvaanisen virran – sellainen virta, joka lisää verenkiertoa, kiertoa ja työntää hyvää ainesosaa syvemmälle ihoon kuin ihmisen kädet voivat. “Alunperin galvaaninen virta käytettiin infusoimaan lääkkeitä sairaita ihmisiä kohtaan”, Louise selittää, “koska se pohjimmiltaan sykkii ravinteita ja lääkettä dermisiin.” Galvaaninen virta on ollut noin 20 vuotta, ja Louise on käyttänyt sitä asiakkailleen aina sen syntymisestä lähtien.

Koska hän on armollinen ihminen (jolla ei valitettavasti ole aikaa henkilökohtaisesti optimoida kaikkien ihon potentiaalia hänen ateljeijassaan), Louise kekseli laitteen, joka tuo maku kotiinsa. Gadgetia kutsutaan GloPulseksi, ja se on fyysinen todiste siitä, kuinka pitkälle galvaaninen tekniikka on tullut. Vanhojen päivien aikana galvaaniset koneet olivat erittäin raskaita ja aiheuttivat galvaanisen polttamisen vaaraa, jos niitä ei käytetä asianmukaisesti.

Georgia Louise GloPulse skin-care device
Brändin ystävällisyys

GloPulse näyttää silmiinpistävän koneen sijaan pääpanta – toisin sanoen se on seksuaalista raja-arvoa, kun laitteita käytetään. “Se on erittäin kevyt muotoilu, joka antaa sinulle galvaanisen kokemuksen tarvitsematta mennä ammattilaiselle”, sanoo Louise. GloPulsen käyttäminen on yksinkertainen prosessi. Ensin ponnahda arkinsuojus. Seuraavaksi seuraa GloPulse itse. Lopuksi kytke virta päälle halutulla taajuudella (joka riippuu ihosi huoliin). Sieltä yksinkertaisesti mene päiväsi, kun nykyinen toimii taikuudessaan – eli työntää kasvomaskin ainesosat syvälle ihoosi. Prosessi kestää yhteensä 20 minuuttia.

Kun Louise esitti minulle GloPulsen, myönnän – olin epäilevä. Kuitenkin käänsin epäilijästä uskovaan heti, kun huomasin jälkikäsittelyn heijastukseni: katsoin aivan säteilevältä, jos voin sanoa niin itseäni. Lisäksi säilyin säteilevä koko päivän. Poikaystäväni jopa kommentoi, että ihoni näytti hyviä tunteja, kun olin käyttänyt GloPulsea.

Facialist Georgia Louise giving a client a treatment
Brändin ystävällisyys

Vaikka laite on uskomattoman helppo käyttää, siellä on yksi pieni huomautus: galvaaninen virta vaatii johtimen työskentelyä, joten GloPulse ei reagoi mihinkään vanhaan arkkiin. “Tarvitset kentän,” Louise selittää, “ja kenttään tarvitset ionisoitua ainetta. Mitä tarkoitan ionisoituneella on, että molekyylit on ajettava ihoon jonkinlaisella aineella ja se on yleensä natriumkaliumia – niin se on suolaa. “

Luonnollisesti Louise käynnisti myös natriumspektroituja arkkimaskeja, joita hän suosittelee kokeilemalla sarjaa (myydään erikseen) ennen kuin määrität suosikkisi ja ostaisit ne erikseen. Arkut on 7 dollaria kukin, ja ne tulevat kolmeen eri lajikkeeseen: Aqua (hydrating), Tea Tree (mattifying) ja Honey (rauhoittava).

Georgia Louise GloPulse Sheet Masks
Brändin ystävällisyys

Vaikka ajatus nykyisestä kävelemästä kasvosi läpi voi kuulostaa pelottavalta ja tuskalliselta, se on muuta kuin. Itse asiassa olin uskomattoman rento, kun käytin laitetta. Käsiteltävänä oleva asia: Louise sanoo, että hän käyttää GloPulsea, kun hän ruokkii lapsensa aamiaista (teko, joka on luonut eräänlaisen alter-egon, “naamio äiti”). Ehkä ansaitsen vastaavan otsikon elävän poikaystävänni; loppujen lopuksi, olen varmasti sisällyttää tämän gadget minun säännöllinen ihonhoito rutiini.

Laite käynnistyy 7. kesäkuuta georgialouise.com -sivustolla ja myydään hintaan 165 dollaria. Haluaisin erittäin suositella sen antamista, jos sinä (kuten minä), ei ole täsmälleen lyhyt luettelo Jennifer Lawrence-arvoinen kasvojen. Onneksi GloPulse antaa meille ei-selkeille yksinkertaisen, tehokkaan vaihtoehdon.


Lisää ihonhoitotuotteita me jazzed noin:

  • Drunk Elephantin uusi D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Seerumi on kesän täytyy olla
  • Volition Beauty vain upouusi upouusi seerumi sieniä
  • Banila Co.:n K-Beauty-puhdistusaineiden kylpyamme on myyty joka kolmas sekunti

Katso, kuinka ihonhoito on kehittynyt 100 vuoden aikana:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 41