FDA: silikoni-injektionesteet ovat erittäin vaarallisia huulille, keholle ja muille osille

August 28
No comments yet

Injektoitavat lääkkeet ovat kaikkialla kauneuden maailmassa (ja sosiaalisen median rehuissa). Mutta suosion mukana tulee synkkä puolue: hyväksymättömiä menettelytapoja, jotka yrittävät hyödyntää kehitystä, joka voi olla todella riskialtista. FDA on juuri antanut vakavan varoituksen erityisesti silikoni-injektioista.

FDA ilmoitti eilen julkaisemassaan lausunnossa, että silikoni-täyteaineita käytetään kehon muotoiluun – ajattele pommia tai rintoja. “FDA on tietoinen tapauksista, joissa epävarmat tarjoajat – jotkut poseeraavat lääkäreinä tai lisensoituneina terveydenhuollon ammattilaisina – ovat pistäyttäneet laittomia tai hyväksymättömiä kehon täyteaineita, kuten silikonia tai öljyjä potilaisiin”, lausuma lukee. “Injektoitava silikoni voi liikkua koko kehoon ja aiheuttaa vakavia terveysvaikutuksia, mukaan lukien kuolema …. Suuri injektoitava silikoni kehon muotoiluun ja parannukseen voi myös johtaa kivulias ja kovaa, soraa muistuttavaa ainetta, joka pysyy pysyvästi ihon alle, “lisää FDA.

Silikonin ruiskeet ovat erityisen vaarallisia, jos niitä käytetään FDA: n mukaan. “Kun ruiskutetaan alueille, joilla on paljon verisuonia, kuten pakaroita (silikonia), silikoni voi kulkea näiden alusten läpi muihin kehon osiin ja estää verisuonia keuhkoissa, sydämessä tai aivoissa”, FDA sanoi. “Tämä voi aiheuttaa aivohalvauksen tai jopa kuoleman.”

Muut kuin kirurgiset hihnat, jotka kartongin sertifioidut plastiikkakirurgiintyöt toimivat säännöllisesti, kuuluvat teknisesti tämän varoituksen soveltamisalaan, koska minkä tahansa täyteaineita kehon muotoilua varten ei ole FDA: n teknisesti hyväksytty. Jos saat parempia injektioita, lääkärisi tulee käyttää Sculptraa, poly-L-maitohapon täyteainetta – ei silikonia. “Olen huomannut, että Sculptra on erinomainen vaihtoehto”, New Yorkissa toimiva plastiikkakirurgi Lara Devgan ja RealSelfin avustaja kertovat viehättää. Sen lisäksi, että kasvohoito on hyväksytty FDA: lla, “se on käyttänyt vuosikymmeniä satoja lääketieteellisiä kirurgisia kirurgisia lääkäreitä lisäämällä tilavuus lihaksiin ja lonkeihin, parantamaan selluliittiaikaa ja pehmenemällä rypistyvää dekoletta”, hän sanoo..

Hämmentynyt siitä, mikä on turvallista ja mikä ei ole? Täyteaineiden maailmassa ei ole pelkästään FDA: n hyväksynnän kohteena olevaa varsinaista injektiota, vaan myös kyseisen injektion käyttö. Joten esimerkiksi FDA: n hyväksymät botulinum toksiinit (kuten Botox), mutta kaikki sellaiset asiat, joita sitä käytetään – eivät ole välttämättömiä. (Vertailun vuoksi FDA on virallisesti hyväksynyt Botox Cosmeticin hoitamaan otsalinjoja – hoitokelpoiset dokumentit ovat tehneet turvallisesti vuosia.)

“FDA: n käsitys siitä, että täyteaineita ei saa pistää missään muualla kehossa, on harmaa alue”, Beverly Hillsin kirurgin Jaime S. Schwartz ja RealSelfin avustaja kertovat viehättää. “Oman kliinisen arviointinsa omaavat lääkärit kykenevät käyttämään täyteaineita ja muita lääkkeitä” off-label “-tekniikoihin. Useimmiten nämä FDA: n hyväksynnät lopulta hyväksytään, kun tehokkuus ja turvallisuus on todettu”, hän sanoo..

Siksi on niin tärkeää! Varmista, että työskentelet laudan sertifioidun plastiikkakirurgin kanssa aina, kun käytät neulan tai veitsen alla ja keskustele aina riskeistä ennen pistämisen pistämistä. (FDA ilmaisee samanlaisen näkemyksen verkkosivustollaan.) “Pulssien on oltava asianmukaisesti merkittyjä ja sinetöityjä. Jos terveydenhuollon tarjoaja tarjoaa toimenpiteen käyttämällä ihon täyteainetta, joka on paljon halvempaa kuin vastaavat FDA: n hyväksymät ihon täyteaineet tai jos tuote on merkintöjä, jotka näyttävät outoja tai erilaisia ​​kuin tavallinen, varokaa “, sanoo FDA.

Schwartz neuvoo myös keskustelemaan kirurgiasi täyteaineen ulkopuolisten käyttötapojen kanssa niin, että ymmärrät täysin hyödyt ja riskit ennen kuin päädyt valitettavasti injektioon.


Lisää plastiikkakirurgia uutiset:

  • Plastic Surgery Network Onko Netflix Meets Yelp Kaikki Injektoitavia Kysymyksiä
  • Plastiikkakirurgia korjattujen nännien korjaamiseksi on nousussa
  • Tämä nainen vietti 50 000 dollaria plastiikkakirurgiaan Melania Trumpille

Nyt katsella, kun dermatologi selittää huulten täyteaineita:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 37