Herbivore Botanicals Pink Cloud Rosewater kosteusvoide on takaisin Sephora

UPDATE (19.1.2018 klo 13.00 EST): Se ei kestä kauaa Herbivore Botanicalsin Pink Cloud Rosewater-kosteusvoidetta myytäväksi. (Se on niin kaunis!) Onneksi, mitä myydään, täytyy olla jälleen varastoitu (se on sanonta, ei?), Ja nyt, vuosituhannen vaaleanpunainen huudotus kerma palaa 48 dollaria sephora.com ja myymälähyllyt.

Meillä on tunne, että tämä on menossa nopeasti (uudelleen), joten jos olet kiinnostunut, voit halutessasi toimia nopeasti.


Tämä tarina julkaistiin alunperin 14. joulukuuta 2017.

Saatat tuntea Herbivore Botanicals -lajin, joka on täyteläinen Instagram-rehu, joka on täynnä minimalistisia öljy-injektiopulloja (esimerkiksi valkosilmäinen Lapis-kasvojen öljy akne-alttiille iholle) tai vastustuskykyisiä kuorintakuoreja (kuten Coco Rose Body Polish). Tällä luonnollisella brändillä on Instaan ​​lähes 200 000 seuraajaa ja se on jo tehnyt Sephoran ovet. Tuotteet ovat kuitenkin edelleen käsintehtyjä ja pakattuja Seattlessa, jossa naimisissa olevat perustajat elävät ja työskentelevät.

Tähän asti Herbivorella oli vain yksi lilac-hued kosteusvoide, joka on tehty yökäyttöön (tämän tuotemerkin tuotteet ovat yksinkertaisesti liian hyviä, kun ei ole huomautettavaa), mutta tänä päivänä Herbivore famille on uusi jäsen. Esittelyssä Pink Cloud Rosewater kosteusvoide. Perustajat Julia ja Alex huomaavat, että tämä kerma oli innoittanut Havaijin auringonlasun pehmeät vaaleanpunaiset pilvet. (Pyörtyä.)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Tämä kerma on ollut melkein kaksi vuotta tuotannon jälkeen brändin fanit ja asiakkaat jatkuvasti pyysi kerma päivittäiseen käyttöön. “Halusimme, että kerma on kevyt mutta tehokas, nopeasti imeytyy ja rauhoittaa iholle”, perustajat sanoivat Instagramissa. Mitä he ei Haluavat kaavan sisällyttämään mukaan oli akrylaattipolymeerit (esim. muovit), jotka tukkivat huokoset ja jotka iho voi imeytyä elimistöön. Viime kädessä aika maksetaan, koska tämä kevyt, kevyesti tuoksuva kerma on ilo soveltaa. Valmistettu päiväsaikaan, kosteusvoide toimii myös pohjamaalina ja antaa tasaisen pohjan, johon meikkiä käytetään.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ei ole yllättävää, että ruusuvesi on formulaation keskeinen ainesosa. Yhdessä rauhoittavaa aloe vettä ja antioksidanttikasveja sisältävää valkoista teetä sisältävästä uutteesta, tämä tehokas trio hidastaa, rauhoittaa ja vähentää punoitusta. Yksi asia, joka nostaa tämän kerman koostumuksen, on Aspen-kuoren, luonnollisen salisyylihapon lähde, joka kuoriutuu kuorituista ihosoluista varovasti. Natriumhyaluronaatti (hyaluronihapon natriumsuola) antaa voimakasta kosteutta. Lopputulos? Kirkas, pudotettu iho, jossa on tumma pinta.

Oi, ja jos mietit, missä täydellinen tuhatvuotiaan vaaleanpunainen sävy tulee (kertoo, että värit ovat gorgia!), Vastaus on munakoiso! Haluatko uuden Pink Cloud Rosewater kosteusvoidetta? Me myös. Scoop it up for 48 dollaria purkki herbivorebotanicals.com.


Lisää luonnon kauneutta:

  • Herbivore Botanicals: Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää luonnollisesta tuotemerkistä
  • Kauneus Eco-Friendly Beauty lahjat
  • 13 Natural Makeup Companies Kauneus Junkies Love

Katso nyt parhaat kauneuden luonnolliset voittajat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 6 =