Ihmisten valokuvat heidän Odd Sunburns Ripped Jeans menevät Viral

Se on melkein kesäisin, mikä tarkoittaa, että on aika lisätä SPF-peliasi. Ja vain head-up: Jotain kuin repäisyt farkut, ei pidä haitata vahinkoa, jota aurinko voi tehdä, jos altistat ihosi UV-säteille liian kauan. Voit käyttää uskonnollisesti aurinkovoidetta kasvoillesi, kaulalle ja jopa korville tai käsille, jos olet erittäin ahkera, mutta ihmiset ovat ottaneet sosiaalisen median lähettämään tuskallisia näköisiä muistutuksia, jotka minkä tahansa altistuvat iho voidaan polttaa.

Älä mennä istumaan auringossa [yli] kahden tunnin ajan päällään farkut … Opetin oppitunti tänään, “yksi Twitter käyttäjä kirjoitti, lähettämällä kuvan punaisia ​​raitoja hänen jaloissaan.” Älä koskaan yllään repäistä farkut taas auringossa, “toinen sanoo joidenkin hyvin punaisten polvilevyjen kuvan ohella. On selvää, että on vaikea unohtaa aurinkovoidetta pieniin ihon laikkuihin, jotka tarttuvat ulos kun jalat ovat peitossa, mutta nämä kuvat ovat karkea muistutus, jonka pitäisi kattaa itse päätä varpaisiin tavaroissa (eli kaavoissa, jotka on tehty SPF 30: llä tai uudemmilla) riippumatta siitä mitä.

Jos sinä tehdä päätyä ikävään auringonpolttoon, paras tapa on jäähtyä iholta jääpalaa tai kylmää suihkua, pop ibuprofeenia ja hydrata juomalla vettä ja kosteuttaen useita kertoja päivässä.

Ja nyt, kun sinua on varoitettu repimäisillä jean-muotoisilla rusketuslinjoilla, tässä on muutamia muita pisteitä, joita saatat kadota aurinkovoidossovelluksella: sierainten, silmäluomien, huulesi yläpuolella, kainalojen vieressä ja varpaiden yläosat. Katso alla olevia kuvia vieläkin syystä, ettet menetä jalkoja.


Lisää tapoja suojata ihoa:

  • 8 uutta ihonhoitotyökalua ja -laitteita, jotka sinun täytyy kokeilla vuonna 2018
  • Caitlyn Jenner juuri paljasti, että hänellä oli ihosyöpä irrotettuna nenistä
  • The 17 Best Body Lotions ja kosteusvoidetta kuivalle iholle

Tutustu kaikki aurinkovoiman historiaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 68