Jennifer Garnerin suosikki aurinkosuoja käytettäväksi meikkiin

August 28
No comments yet

Toisena päivänä joku kertoi minulle, että hänen oli muistettava ostaa aurinkovoidetta nyt, kun se oli “SPF-kausi”. Terveys- ja kauneuskirjoittajana väsytin. Joka kausi on SPF kausi. Toivottavasti tällä hetkellä olemme kaikki aluksella, että SPF rannalla on no-brainer. Mutta aivan yhtä tärkeää on aurinkovoidetta joka kerta, ei väliä kausi, ihon sävy tai ikäsi. “Jotain 22-vuotiaana on, joten luulet, että sinun ei tarvitse aurinkovoidetta – teet, lupaan teille”, Jennifer Garner kertoo viehättää. “Kun olet myöhässä 30-luvulla, aurinko-vahinko, jonka olet koskaan ollut, ilmenee”, hän sanoo. “Mutta kun se ilmestyy, on liian myöhäistä – kaikki mitä voit tehdä on suojella itseäsi siitä lähtien, mikä on väliä, mutta minun suosi! Jos olisin juuri tiennyt 20: ssa, kuinka tärkeä aurinkosuoja oli, olisin ollut yhtä valppaana kuin minä olen nyt. “

Puhuin Garnerin, pitkän ajan SPF evankelistin ja Neutrogena-suurlähettilään kanssa päivittäisestä aurinkosuojatoimintatavasta ja siitä, miten hän muistelee laittaa sen päälle – sateen tai loiston. Hänen salansa? Hän on tehnyt aurinkovoidetta kiinteäksi ihonhoitorutiinistaan ​​kosteusvoiteeksi. “Sinulla ei ole aikomuksia harjata hampaita, älä harjaa niitä”, hän nauraa. “Me kaikki harjoittelemme hampaita joka päivä. [Aurinkosuojatuotteiden] on oltava niin negatiivisia kuin hampaiden harjaaminen.”

Garner selittää, että hän oli kiinnittynyt aurinkosuojatuotteeseen, kun meikkiartisti uskonnollisesti käytti Neutrogena Ultra Sheerä ihoon joka päivä asetettuna, vaikka ampuivatkin sisällä. “Hän kertoi minulle:” Et edes huomaa, että se on olemassa, se ei muuta meikkiä, se on niin kevyt, se on niin ohutta, ja se vain pitää sinut suojattuna “, Garner sanoo. Sittemmin SPF: n soveltaminen tuli automaattisesti.

Koska hän on ammatillinen aurinkosuoja, hän on ymmärtänyt, kuinka vakava päivittäinen SPF-rutiini todella on. “Yllättävintä asiaa [olen oppinut työskentelemästä Neutrogenan kanssa] on ollut kuinka vähän se vaatii suuresti riskinä ihosyöpäsi”, hän sanoo. Vain viisi auringonsäteilyä eliniänne aikana kaksinkertaistaa melanooman riskin Ihosärsytussäätiön mukaan. “Ajattele kuinka monta auringonpolttoa olet antanut itsesi”, Garner sanoo. “Se on vain tarpeeton riski itsellesi aikuisena.”

Ladataan

Katsele Instagramissa

Koska ei useinkaan näe auringon vaurioiden välittömiä vaikutuksia – tummia pilkkuja ja hyperpigmentaatiota, ryppyjä, jatkuvasti lisääntyvää syöpäriskiä – on helppo purkaa. Mutta se ei tee huolta ihosi vähemmän tärkeä. “Sinun on käytettävä aurinkovoidetta joka päivä”, Garner sanoo. “Se on osa elämääsi, se on osa ihmistä.”


Lisätietoja aurinkosuojauksesta:

  • 13 paras sävytettyä aurinkosuojaa kasvoillesi
  • Paras laajakangas hatut ylimääräiselle auringonvalolle tämän kesän aikana
  • Paras aurinkosuojatuotteet hiuksillesi ja päänahalle

Katso, kuinka aurinkovoide on kehittynyt 100 vuodella:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 72