Kapteeni Blankenship, Meow Meow Tweet Käynnistä Target

August 28
No comments yet

Seuraava kohdeajasi on tulossa paljon enemmän vihreää. Tammikuun 21. päivästä alkaen kaksi kauneutta, Captain Blankenship ja Meow Meow Tweet, virallisesti varustetaan mega-jälleenmyyjän hyllyillä.

Captain Blankenship, joka tunnetaan parhaiten hiustenhoitotuotteistaan ​​(kuten viehättää editor-loved Captain Blankenship Rajoitettu erä Mermaid Magic Sea Salt Shimmer Spray Sampler), kehittää erityisen muotoillun kokoelman vain kohteelle. Rivi, joka on nimeltään Sailor, sisältää neljä ihonhoitotuotteita (puhdistusaine, väriaine, kosteusvoide ja lempeä uudelleensuojausnaamari) sekä hiustenhoitotuote (merisuolaa hiuslakka) ja vaihtelevat 15 dollaria ja 20 dollaria välillä. “Jos olet aluksella kumppanisi tai perheesi kanssa, mitkä ovat viisi tuotetta, jotka saatte kaikkien käytettäväksi?” kertoo perustaja Jana Blankenship, joka on inspiraation takia hajotettua, julmaa vapaata Sailor-linjaa.

Mutta mikä erottaa Sailor Captain Blankenshipin jo olemassa olevasta linjasta (hinnoittelun lisäksi) on sen tuoksu. OG-kokoelmassa on ruusun, sitrushedelmien ja palmarosan muistiinpanoja, kun taas Sailorilla on raikas, puhdas aromi (ajatella: basilika ja noita pähkinäpensas), mikä tekee siitä helposti kaikkien ulottuville, Blankenship sanoo. Suosikki poimii uudesta linjasta? Sea Mist Refreshing Toner (15 dollaria), joka tuoksuu kuin käsityönä valmistettu gini ja tonic, ja joka on valmistettu kirkkaasti veren oranssilla ja rauhoittavilla aloe vera -tuoksuilla sekä Smooth Sailing Gentle Resurfacing maskilla (20 dollaria), joka on valmistettu luonnollisista pehmusteista, orgaanisesta ananasta, papaiasta ja omena-uutteet, mikä kirkastaa tylsää ihoa.

Lauren Swansonin ystävällisyys

Luonnollinen hauskuus ei pysähdy Captain Blankenshipilla. Meow Meow Tweet, pieni, orgaaninen, ihonhoitoyhtiö Brooklynista, pudotetaan myös Target-myymälöissä (ja verkossa) tässä kuussa. Alkaen neljästä myydyimmistä tuotteista – Deodorant Sticks ($ 20) sekä Lavender Bergamot- ja Eucalyptus Lemon -tuotteista, Grapefruit Baking Soda-Free Deodorant Cream ($ 14) ja Tea Tree Charcoal Facial Soap (12 dollaria) – vegaani, on käytettävissä 440 kohdepaikassa.

Meow Meow Tweet -malleja varten kukin tuote on kehitetty ja tehty ikään kuin ne olisivat moderni (ja epäilemättä erittäin instagrammable) kulinaarinen ruokalaji ja taitava hankinta laadukkaista ainesosista kauniisti tuoksuvaan lopulliseen luomiseen. Laittomalla Target-myymälöissä Meow Meow Twin perustajat Tara Pelletier ja Jeff Kurosaki toivovat vihreän kauneuden olevan kaikkien saatavilla – kaikkiin budjetteihin.

“Olet kuullut ruokaa aavikon käsitteestä, jossa lähialueilla ei ole lainkaan pääsyä terveelliseen ruokaan”, sanoo Pelletier. “Vihreä kauneus ei ole erilainen: positiivinen muutos alkaa valinnalla, sitä paremmin ihmiset voivat saada parempia valintoja.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 7