Katsaus: Olen yrittänyt Starskinin Detoxing Sea Kelp Leaf Sheet Maskia

August 28
No comments yet

Tähän mennessä sinun kaikkien pitäisi tietää, kuinka paljon rakastan kokeilla kummallisia kauneudenhoitotuotteita. Minun aikaa viehättää, Olen avoimesti jakanut kokemukseni koeajottamattomista ihonhoitotuotteista, kuten silloin, kun huomasin kaula-arkki naamioimalla toppaamatta, tai toisella kerralla, kun pudistin pomppivaa ilmapalloa muistuttavalla puhdistusaineella, kun taas lähes sokea suihku. Alhaalla, minä tahdon kirjaimellisesti kokeile kerran. Ota minut huomioon viehättääYOLOn editori. (Onko vielä asia?)

Viimeisin kokeiluni syntyi äskettäin järjestetystä pöydän kokouksesta Starskinin, korealaisen ihonhoitotuotemerkin kanssa, joka on äskettäin tehnyt tilaisuutensa. Minulle otettiin käyttöön Master Cleanser Mask Detoxing Sea Kelp Leaf Face Mask, joka on valmistettu kokonaan meriraikasta, kuten nimi viittaa. Puhumme vakavasti, 100 prosenttia todellinen merilevä lehdet, jotka brändin perustajan Nicole Arnoldussen mukaan ovat käsin korjattuja – ennen kuin ne on imeytetty kosteuttavaan aineeseen, joka on täynnä orgaanisia kasviuutteita, kuten klorellaa, bambua ja soijapapuja, pienessä Wando-saaren kalastuskaupungissa Lounais-Koreassa. Sanotaan, että jokainen maski kestää 1 304 tuntia, mistä alkaen merialueiden sadonkorjuu pakataan tuotantoon.

Kiehtova (ja täysin vaikuttunut, TBH) kaikella työllä, joka menee valmistamaan juuri yksi arkkimaski, tunsin, että minun oli tehtävä hoito kokeilemaan itseäni. Ja puhuttuaan Beverly Hills -perustaisen dermatologin Ava Shambanin kanssa, joka kertoi minulle, että merilevä, joka on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, on loistava iholle ja voi auttaa ehkäisemään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, olin enemmän kuin valmis antamaan tämän ohut vihreä naamio menemään.

Yhden illan puhdistuksen jälkeen avasin maskin, joka tulee kahdessa puolikkaassa, ja löi kevyesti joka puolet kasvoilleni. Mutta odota. Jopa ennen kuin voisin saada nämä pennut minun mukulaani, melkein räjäytti meren ravintoinen pistävä tuoksu. Se oli niin vahva. Ei paha, ei hyvä – mutta hyvin merirakkuri. Silti tuoksu pudotti alas muutaman minuutin kuluttua, ja olin hyvin matkalla kohti kirkkaampaa ihoa.

Hannah Choi /viehättää

Vaikka ohjeissa suositellaan 15 minuutin kulumista, päätin kutsua sitä lopettamaan noin kymmenen. Kahden maskin puolikkaat liukastivat kasvoni ja kissani jatkuvaa leikkausta (luulen, että hän todella halusi syödä naamani, mutta kuka tietää?), Sai minut luopumaan ennemmin kuin olisin halunnut, mutta sellainen on elämä. Olin silti näkemättömiä tuloksia, kun irrotettiin vihreä vihainen hoito. Ihoni oli huomattavasti kirkkaampi ja taustalla oleva punoitukseni tukahdutettiin loppupuolella. Niin, minulla oli tuoksuva sushiravintola. Jälleen, kissa ei tuntunut mieleen. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että tämä oli hauskaa. haiseva hauskaa, mutta ehdottomasti kannattaa taas tehdä.

Voit ostaa Starskin Master Cleanser Maskin Detoxing Sea Kelp Leaf Face maskin hintaan 15 dollaria kukin osoitteessa barneys.com.


Lisää ihonhoitoja, joita me rakastamme:

  1. Sephora kirjaimellisesti ei voi säilyttää tätä myydyintä silmänympärysvoimaa varastossa
  2. Tässä Glossierin uusi aurinkosuojaserumi näyttää 5 eri ihonävyydeltä
  3. Sinun on kirjaimellisesti pop Boscian ilmapallonpuhdistusaine käyttää sitä

Nyt selvitä, mitä tapahtui, kun yksi toimittaja kokeili magneettista kasvonsuojaa:

Seuraa Sarah Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1