Katso tohtori Brandt Magnetic Mask in Action

August 28
No comments yet

Kasvohoitojen huuhtelu ei ole virallisesti tarpeellista. Kiillotusaineiden ja trendikkäiden uusien magneettisuojusten ansiosta voit hakea ja poistaa ne kävelematta uppoalta. Me kaikki tiedämme, miten arkki naamarit toimivat. (Jopa äitimme lähettävät mehiläispesät eli maskit.) Kuitenkin magneettiset naamarit ovat kuin myyttisiä olentoja, jotka vain havaitsivat Instagramissa. Viime vuonna he räjäyttivät Instagram-syötteen, ja nyt saimme selville, mitä hype on.

Uuden sarjan viimeisimmässä videossa kokeilemalla hulluja kauneustuotteita voit katsella viehättää toimittaja kokeile tohtori Brandtin magneettinen naamio. Ensin levität ohuen kerroksen kasvoillesi kuin vanhan koulun mutamaamari. (Se näyttää myös yhdeltä.) Mutta kuten mainittiin, sinun ei tarvitse pestä sitä vedellä. Sen sijaan käytät magneettia, joka tulee maskilla, poista se. Kun olet poistanut maskin viidestä kymmeneen minuuttiin, kääri kudos magneetin ympärille, ennen kuin siirrät sen kasvosi ympärille. Jokaisella pyyhkäisyllä maskin magia tarttuu magneettiin. Se on yhtä tyydyttävää tehdä kuin on katsella. Kun maski on kokonaan irrotettu, sinulla on jälkikäteen syväpuhdistettu, kirkas iho ja ärsyttävä naamiojäännös. Maaginen temppu johtuu raudan lisäämisestä vanhenemismuotoon. Jauhemaisessa muodossaan se tekee naamasta magneettisen ja auttaa poistamaan kaikki uurteet ihmisen iholla, kun poistat sen.

Dr. Brandt -magneettinen naamio on nyt käytettävissä 75 dollaria drbrandtskincare.com. Jos hintalappu saa sinut kiristämään, opeta, älä huoli – edullisempi vaihtoehto on matkalla. E.L.F. käynnistää kesäkuussa magneettinen naamari, joka on vain 24 dollaria.


Lisää kasvonaamioita, joita rakastat:

  1. Tämä kammottava kasvovesi on viruksellinen Instagramissa
  2. Olen kokeillut tätä kaksinkertaista lehteä, ja se oli kahtena glowy-tuloksena
  3. OMG, nämä arkin maskit kääntävät kasvosi IRL-emojiin

Nyt oppii tekemään teepuun öljynahka:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 51 =