Kiehlin tuotteet ovat 20% pois ystävien ja perheiden myynnin aikana

August 28
No comments yet

Ihonhoito ystäville, on aika juhlia suurella tavalla: Kiehlin vuosittaiset ystävät ja perheen myynti on vihdoin täällä. Joten, mitä tämä tarkoittaa sinulle? Kaikki brändin sivustolla on 20 prosenttia, mukaan lukien suosikki ja viehättää Paras kauneushoitavista tuotteista. Osta vuosimyyntitapahtuma 17.-21.5. Alkaen kirjoittamalla koodi “FRIENDS” yli osoitteessa Kiehls.com. Vaikka brändi on nyt onneksi myyty Sephorassa, sinun on lähdettävä suoraan lähteelle myymään myymälä. Lisäksi, jos käytät 125 dollaria tai enemmän, he löytävät ilmaisen matkalaukun, joka sopii mainiosti kaikkiin kesäleikkeisiisi.

Kiehl’s on kaiken suosikki heidän levyn peitteestään sen ensimmäiseen korostuskäyttöön, joten poimi ne, kun heidät on diskontattu. Kokeneet ja älykkäät kauneudenhoitajat voivat olla yhtä mieltä siitä, että jälleenmyynnin myynti on tärkeä pro-kärki laadukkaaseen ihonhoitoon budjetissa. Kiehlin laaja tuotevalikoima sisältää myös monia vaihtoehtoja, jotka sopivat isäpäivän lahjoihin.

Brändin ystävällisyys

Kiehlin brändi on ollut suosikki viehättää toimittajia jonkin aikaa, mutta yksi absoluuttisista velvoitteistamme sisältää Midnight Recovery Eye Cream, joka on korjaava voide, joka vahvistaa silmien ihoa. Vapauta vain kaksi tippaa sormillesi ja pistä silmiesi alle ennen nukkumaanmenoa tai kun tarvitset lisävoimaa. Se imeytyy nopeasti ja tyhjenee nopeasti. “Tämä on hyvin kosteuttava silmävoide, koska se käyttää öljyä, skvalaania ja sheavoijaa”, Ginger King on aiemmin kertonut viehättää, vaikka hän ehdottaa varovaisuutta, jos sinulla on erityisen herkkä iho silmien ympärillä.

keskiyö Recovery Eye
Brändin ystävällisyys

Jos sinulla on akne-altis iho, niiden Breakout Control kohdennettu akne paikalla käsittely toimii ihmeitä. Luodaan zit-zapping-rikkiä käyttäen, pistä kohdepuhdistus suoraan uutettuun virheeseen kerran vuorokaudessa tai enemmän tarvittaessa. “Esitin Kiehlin osaksi minun laajennettu breakout rutiini, koska ajattelin rikki-pohjainen kasvot tuote lisää hauskaa tulivuoren osa minun säännöllinen ihonhoito,” yksi viehättää muistiinpanoja. “Sen sijaan se kiinnitti kasvojani glykolihapon (exfoliation) ja niacinamide (huokosten kutistumisen).”

Ja jos olet kiinnostunut hienojen viivojen tasoittamisesta, tartu voimakasta voimaa linjaa vähentävään keskittymään Kiehlin ystävien ja perheen myynnin kautta. Valmistettiin 12,5 prosenttia C-vitamiinilla, seerumia tulisi levittää kahdesti päivässä, pesun jälkeen, kaikkialla kasvot, mutta välttäen silmäalueen. Se on asiakkaiden suosikki, ja sitä voi lisätä lääkekaappiisi 20 prosenttia. Tämä tuote on niin suosittu, että siellä on huhu, jota he myyvät yhden 60 sekunnin välein.

Voit hankkia kaikki suosikkisi tämän uskomattoman myynnin yhteydessä varmistamalla, että pääset yli kiehls.comiin ennen kuin se on ohi 21. toukokuuta. Sinun ihosi ja lompakkosi kiittää sinua – et varmasti ole jotain, jonka haluat jättää väliin, luottaa meihin.


Lisää nahkaa lisää:

  • 8 uutta ihonhoitotyökalua ja -laitteita, jotka sinun täytyy kokeilla vuonna 2018
  • Tavallinen käynnistää 5 uutta aurinkovoimaa tänä kesänä
  • Bath and Body Works esittelee kaksi Brand-New Skin-Care -mallistoa, jotka ovat inspiroineet merenneitoja

Tutustu kaikki aurinkosuojan historiaan:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 66 =