Kylie Jennerin plastiikkakirurgi sanoo, että hän on syy, että injektiot ovat niin suosittuja

August 28
No comments yet

Kuten iso sisko Kim ennen häntä, Kylie Jenner on kuuluisa yksi ruumiinosa erityisesti: hänen erityisen pullea pout.

Kauneusmagnuli paljasti ensin vuonna 2015, että hän oli saanut huuliharjoituksia 16-vuotiaana. Vaikka hän aluksi ilmaisi pahoittelunsa siitä, että hän oli mennyt yli laidan, tähti on siitä lähtien ollut äänekäs vierailuista plastiikkakirurgin toimistossa (snapchatting matkan varrella, luonnollisesti). Mukaan kirurgin takana huulet, joka käynnisti miljoonan huulipunat, hänen kaipuuta menettely on tehnyt kosmeettisia parannuksia, kuten huulen injektioita vieläkin suosittu.

Haastattelussa WWD, Jennerin kirurgi Simon Ourian, M.D., hyökkäsi teiniin ja valtuutti “koko sukupolven” menemään veitsen tai neulan alle. “Kun hän ensin puhunut minimaalisista kosmeettisista menettelytavoistani havaitsin uuden suuntauksen nuoremmille naisille, jotka yhtäkkiä tuntuivat voivansa haluttomasti näyttää kauniilta, hän sanoi. “Se on kuin Kylie yksin antanut koko sukupolven lipun paremman version itse.”

Hyperbole syrjään, huulipuutteet ovat saaneet enemmän suosittuja. American Society of Plastic Surgeonsin mukaan ennätyksellinen määrä ihmisiä sai ylähuokemusta vuonna 2015 (samana vuonna Kylie kääntyi hänen täydellisemmäksi). Vuonna 2016 huuliharjoitusten määrä kasvoi vielä 4 prosenttia ja injektoitavien täyteaineiden määrä (kategoria, johon sisälsivät huulet) nousi 2 prosenttia viimeisimpien tietojen mukaan.

Ourianin mukaan, joka on tällä hetkellä vaikuttaja itsenäisesti, Kylie’s kalm, kool, kertoi “avoimen läpinäkyvyyden, joka lopulta hajosi tabu. “Olin kohdellut satoja julkkiksia, mutta hyvin harvat heistä olivat tarpeeksi rohkeita jakamaan salaisuutensa tällaisella läpinäkyvyydellä”, Ourian kertoi WWD. “Hänen vaikutusvaltansa oli paljon, että mikä oli kerran tabu on tullut himoa oikein. Ihmiset haluavat kiitosta siitä, että huulet ovat tehneet “, hän sanoi. “Sosiaalisen median potilaat esittivät minulle itsestään, jotta he voisivat sanoa, että he tulivat toimistoomme.”

“Kylie Jenner Effect” on todellinen.


Lisää huulihoitoihin:

  • Tämä “Botched” potilas oli niin monta injektiota hän ei voi sulkea suunsa
  • Katso tämä muovi-kirurgi kirjaimellisesti purista hänen potilaansa injektioruiskuja ulos
  • Salaisen huulten huiput

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 45