Matkakoko Clarisonic Mia Fit Brush käynnistettiin

Olemme luvanneet rakkaudemme Clarisonic melkein muutamia kertoja (katso täältä, täältä ja täältä). Mutta on yksi ongelma – vaikka yritys julkaisi pienemmän Mia-version, se oli silti kovaa matkustaa.

Hyviä uutisia: Yhtiö ilmoitti juuri käynnistämästä Clarisonic Mia Fit, harjan pienin versio vielä. Se näyttää vain Clarisonic-harjan yläosalta, ja se on suunniteltu siten, että se voi olla itsestään selvää. Se sopii helposti kämuun:

Ladataan

Katsele Instagramissa

Mikä on viileä tällä harjalla on se, että se ei vaadi pistorasiaa latautumaan. Se on suunniteltu lataamaan USB-johtoa, joten sinun tarvitsee vain liittää se kannettavaan tietokoneeseen. Kun se on ladattu täyteen, 18 tuntia, se tarjoaa 28 minuutin käytön. Harjalla on kaksi nopeusasetusta: Delicate Cleanse (joka kestää 60 sekuntia) ja Power Cleanse (joka kestää 80 sekuntia). Se on saatavana nyt 189 dollaria ja tulee valkoiseksi, vaaleaksi ja siniseksi. Ja juuri niin tiedät, tämän sivellin versio julkaistiin jo viime vuonna, mutta se on tehty miehille. Sitä kutsutaan nimellä Alpha Fit, ja se tulee mustana. Vaikka sillä on erikoisasetukset miehille, joilla on tai ei ole parta, haluamme, että Clarisonic tekisi Mia Fitin version myös mustaksi. Vain tytölle, joka rakastaa kaikkea mustaa (minua).

Lisätietoja suosikki ihonhoitotuotteista, katso:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 56 =