Mitä tehdä, jos törmäät kun työskentelet

August 28
No comments yet

Viime syksynä läheinen ystävä oli hänen selänsä intramuraalin jalkapallo-ottelun aikana (mutta ei ennen kuin se tappoi sen kokonaan kentällä). Kuukausien alhaisen vaikutuksen omaavan fysioterapian jälkeen, joka vihellysti räjäytti tennispallon ylöspäin seinään selänsä avulla, hän on vihdoin autuaan palannut joogaan ja juoksuun. Vain ongelma? Hänen vanha rutiini on tullut tuoreita breakouts. Älä viitsi! Eikö hän ole käynyt tarpeeksi? Joten kunniani ystäväni, viehättää esittelee parhaat vinkit harjoitusparametrien ehkäisyyn ja torjuntaan:

Kasvoille: Monet teistä voivat olla spin-class-in-waterproof-ripsivärejä, mutta jos olet puhkeamassa, sinun on aloitettava pesemällä säätiösi ja peitevoide ennen harjoittelua. (Kukaan ei katsele lankojasi, lupaan.) Jos käytät ulkona, varmista, että aurinkovoidetta, johon laitat, ei ole comedogenic (kuten La Roche-Posay Anthelios 60 Ultra Light aurinkovoidetta). Kun harjoittelet, huuhtele kasvosi viileällä vedellä ja käytä akne-keskittynyttä puhdistusaineita. (Aveeno Clear Complexion Foaming Cleanser ja Neutrogena Deep Clean Sport kasvojenpuhdistusaineet ovat erinomaisia). Yöllä, käytä paikallista hoitoa, kuten Neutrogena Rapid Clear 2-in-1 Fight & Fade -geeli nykyiseen akneesi. Tee itsellesi eduksi ja kutsu sitä päivä sen jälkeen; käyttämällä jokaista akne-tuotetta auringon alla johtaa vain ärsytys.

__Poista ja ärsyttävät pienet rintapisteet: __ Vartalohäiriöiden estämiseksi yritä suihkuttaa ASAPin kuntoasi. Käytä runsaasti pesuainetta salisyylihapolla – rakastan Peter Thomas Rothin puutteellisia helmiäispyyhkeitä, jotka erottivat pienet nystyrät, jotka alkoivat näkyä urheilujalkkini ympärillä. Bentsoyyliperoksidipartikkelihoito yöllä saattaa olla liikaa herkälle rintakehälle, mutta käytä sitä varmasti paksummassa selkäkudoksesi; vain pukeutua T-paidasta, jota vihaat sänkyyn, koska peroksidi valkaisee kankaan. (Minulla on faux tie-dye topit todistaa sen, jostain syystä se tekee jokaisen kangas oranssi riippumatta paita alkuperäisestä väristä.)

Voi ja yksi bonusosa: kun sinulla on ennenaikainen ja jälkihoitoinen ihonhoitorutiini alas, rasituksen vähentävät vaikutukset liikunnan pitäisi auttaa vähentää eroja yleisesti.

Puhistatko, kun työskentelet? Onko se koskaan lannistanut sinua käyttämästä?

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Acne tietoisuutta? Ole kiltti.

Daily Beauty Reporter: Shampoo kun kuntosali?

Daily Beauty Reporter: Miten rentoutua Runin jälkeen

10 helppoa vinkkejä kesän painonpudotukseen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 36