Oikea tapa käyttää arkkimaskoja saadakseen paremman ihon

August 28
No comments yet

Jos et ole vielä käyttänyt arkkimaskia, tee iholle suosi ja pääset siihen, ASAP. Ihonhoitotuote on suosikki julkkiksia, kauneusbloggaajia ja tietysti, Allure-toimittajat. Tarttuvat vahvistaviin seerumiin tai esansseihin, ne antavat ainesosien imeytyä ihoon tehokkaammin, koska ne estävät haihtumista. Me rakastamme niitä niin paljon, että olemme hakeneet 13 suosikkejamme jokaiselle budjetille. Mutta on oikea tapa käyttää niitä tämän ihastuttavan kuvan mukaan.

Jos olet jo leikannut arkki-maskisovellusta tähän asti, tämä ihastuttavan informatiivinen esimerkki korealaisen kauneuspaikan Soko Glamin takana olevan Charlotte Choin uuden kirjan ansiosta. Piirretään sarjakuvapiirtäjä Gemma Correll, kuva piirtää sen kuuteen yksinkertaiseen vaiheeseen.

arkki mask illustration

Kirja, Ihonhoito Little Book (saatavilla nyt!), on täynnä muita hyödyllisiä kuvia Correll ja vinkkejä, jotka vetoa Choin laajaa tietoa korealaisesta kauneudesta ja ihonhoidosta. “Aloitin Soko Glam kun olin asunut Soulissa viisi vuotta ja otin Korean ihonhoitorutiinin,” Cho sanoo. “Se muuttui kokonaan ihastani, sain kohteliaisuuksia – enkä ollut koskaan saanut niitä ennen.” Kolmen vuoden ajan hänen blogissaan Cho on ollut korealaisten kauneudenhoitotuotteiden merkittävä kannattaja, kannustaen lukijoita sisällyttämään ne päivittäisiin ihonhoitorutiineihinsä. “Olen innoittanut siitä, miten korealaiset naiset ajattelevat ihonhoitoa osana heidän hyvinvointiaan ja jotain, jonka avulla he voivat hemmotella itseään ja tuntea olonsa hyviksi joka päivä”, Cho sanoo. “Koska olen todella pakkomielteinen ihonhoito, tajusin, että koska se on eräänlainen kuiva ja tylsää aihe, yritin tehdä tämä kirja niin hauskaa kuin mahdollista. Kirja on todella Korean mielentila ja filosofia.” Löydät myös kokonainen sanakirja, joka selittää korealaisia ​​ihonhoitoaineita.

Top 10 aasialaista kauneudenhoitotuotteita:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1