Ole Henriksenin uusi banaani kirkas silmänyrtti on jo myyty

Mikään ei saa minua kiinnostumaan kauneuden tuotteesta enemmän kuin silloin, kun se ei ole minulle saatavilla. Jotain on loppuunmyyty? Helvetti, klikkaa “Lähetä minulle, kun käytettävissä” -painiketta! Ei ole väliä, jos se ei palvele minkäänlaista tarkoitusta halutuksiini tai tarpeistani; Olen vain mustasukkainen uskomattoman onnekkaille, salamannopeille ihmisille, joilla oli ennalta arvaus saada käsiinsä ensin. Mutta Ole Henriksenin uuden Banana Bright Eye Crèmen tapauksessa en halua sitä vain siksi, että se on jo loppuunmyyty – haluan sen, koska se kuulostaa hämmästyttävä.

Tämä silmänympärys on multitaskeri, jonka tummat ympyrät haaveilevat, jos tummilla piireillä olisi omat ajatuksensa. Sisältää C-vitamiinia, Ole Henriksenin suosikkielementin, joka auttaa kirkastamaan ihoa, kun taas kollageeni toimii alueen vahvistamiseksi. Sitten se menee ylimääräisen mailin luomalla ihanteellinen kangas sovelluksen peitevoide – jotain ei ole tarpeeksi silmänympäryksiä tehdä. Onko ihme ihmisille kiinni?

Ironista kyllä, Banana Bright Eye Crème ei itse asiassa sisällä banaania. Sen sijaan se saa nimensä – ja sen innoittamana – banaanijauhe, keltainen-asetelma jauhe, jota monet meikkitaiteilijat luottavat kirkastamaan ihoa ja väriä – korjata silmäalueen. Kuten jauheena, kerma on keltainen sävy, joka auttaa sitä tekemään valaisevia tehtäviään.

Vaikka se on loppuunmyyty sekä sephora.com-sivustolla että Ole Henriksen omalla verkkosivustolla, siellä on hopea vuori: olehenriksen.comilla on tällä hetkellä koko sivuston myynti, joten voit saada minkä tahansa muun mahtavia silmän kaavoja, kuten Uplifting Transformation Eye Creme , 20 prosenttia.


Katso tämä undereye info, kun odotat silmän kerma palaa varastossa:

  • Mark Zuckerberg nousee irti puuvillaisesta aluspaidasta
  • Shiseidon uusi teknologia voisi muuttaa miten alusvaipan ympyrät käsitellään ikuisesti
  • Tämä sankari peitti hänen tummat ympyrät PIZZA: lla

Näin saat sateenkaaren kissa-silmä näyttää alle minuutin:

Seuraa Marci Instagramissa ja Twitterissä tai tilaa Allure-uutiskirje päivittäisistä kauneuden tarinoista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 3