Olet todennäköisesti pesemällä kasvosi väärin – tässä on se, miten se tehdään oikein

August 28
No comments yet

Älkäämme kiillota sitä: Pesemällä kasvosi – kahdesti päivässä – on työtä, jota kiroteltavasti teet vain palkkiona. Jatkuvasti uppoutuminen voi johtaa superclear, hehku-y ihon. Mutta Angela Jia Kim, orgaanisen ihonhoito -brändin Savor Beauty ja sen eponymous-itärannikon kylpylän perustajan perustaja, joka käy läpi kokeillut ja todelliset huuhtelu-, kerääntyminen- ja toistuvaiset liikkeet, saattavat itse asiassa tehdä enemmän vahinkoa kuin hyvän kasvosi . Täällä K-kauneudenhoidon asiantuntija jakaa puhdistusvinkkejä puhtaaseen pesuun.

1. Pese kädet

“Et koskaan halua pestä kasvosi likaisilla käsillä – pese kätesi ensin”, sanoo Kim. On järkevää, kun otetaan huomioon, että käsissäsi on bakteereja, jotka voivat helposti siirtää kasvosi keskikohtaan. Keskustele brutto.

2. Siirry viheriöön, er, Follicle

“Jotain, jolla äitini opetti minulle, joka on korealainen kauneuden salaisuus Soulissa, on puhdistaa hiuksillasi. Jos hiuksesi kasvavat etelään kasvoillesi, aiot mennä pyöreisiin liikkeisiin pohjoiseen [ja päinvastoin] , sanoo Kim. “Näin sinä todella pääset kasvoillesi.”


Lisää ihonhoitoja, joita me rakastamme:

  1. 10 Ihotautilääkäri-Hyväksytty akne hoidot yrittää juuri nyt
  2. Parhaat peel-off naamarit markkinoilla
  3. On aktivoitu puuhiili todella salaisuus Perfect Skin (ja hampaat)?

3. Pyyhkeet pois puhtailla pellavilla

“Monet ihmiset tekevät pyyhkimällä heidän kasvonsa likaisella pyyhkeellä [puhdistamisen jälkeinen]. Ajattele sitä: pestäsi kasvosi ja nyt hieroit bakteereja takaisin”, hän sanoo. Syyllinen veloitettuna. Seuraavan kerran, kun puhdistat, vastustaa kiihkeästi kuivua suihkupyyhkeelläsi sen jälkeen. (Ajattele vain, että kaikki bakteerit leviävät!) Sen sijaan valitset tuoretta kangasta – olipa kuinka vuoristoinen likainen pesulaasi muuttuu.

Nyt, kun tunnet nämä pro-vinkit kasvojen pesemiseen, selvitä paras ihonhoitorutiini kokeilemaan 20-vuotiaita:

Ajan ilman naista noudattaen tämä tarina oli aiemmin ajoitettu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 60