Pyrimme Korean Hanacure-naamioon, joka virusti

August 28
No comments yet

Ei maskia selfie (tai pitäisi sanoa, “maskie”?) On mennyt virusta kuten Drew Barrymore’s yllään Hanacure naamio. Pelottava tekijä pelkästään sai ihmiset nappuloimaan näyttelijän Instagram-postia päivien ajan.

Etelä-Koreassa sijaitseva kauneusmerkki Hanacure tekee kasvonaamion, joka kiristaa ja kirkastaa ihoa. Ja kun sanomme tiukentuvan, tarkoitamme todella sitä. Itse asiassa, kun naamio kuivuu, se tiivistää ihon, jotta se näyttäisi kutistuneena kuin raisin. Kun Barrymore yritti kokeilla sitä, meidän piti kokeilla itseämme.

Viimeisimmän videon Quirky Beauty Products -videosarjassamme, viehättääJenni Wojciechowskiin muotimarkkinoiden toimittaja oli rohkea vapaaehtoinen.

Ennen Hanacure-maskin levittämistä hänen täytyi tehdä sekoitus. Maski tulee kahteen osaan: nosto seerumi ja hyytelö ratkaisu. Kun heitä ravistellaan, duo luo geeliä, jonka teet naamalle kasvosi kanssa suljetulla harjalla. Ohuen kerroksen levittämisen jälkeen Wojciechowski huomaa, että hänen ihonsa tuntui tingly ja tight. Sitten sinun on annettava sen kuivua 30 minuuttia ja yritä olla liikkumatta liikaa. Hannacure ehdottaa vakavasti, ettei se liiku, koska mitä vähemmän teet niin, sitä paremmin se toimii.

Muutamassa minuutissa Wojciechowskiin iho alkoi rypistyä. (Älä huoli, hänen ihonsa kääntyi takaisin normaaliin tilaansa, kun maski pestiin lämpimällä vedellä.) Hanacuren ansiosta hänen ihonsa oli tasaisempi ja kirkkaampi kuin ennen, vaikka.

Voit katsella Wojciechowskiä kokeilla Hanacure-naamioa itsellesi videon edellä.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Olen yrittänyt VIRAL-magneettinen kasvonaamio – ja se oli äärimmäisen tyydyttävä
  • Me testattiin niitä hulluja jauhemaaleja ja meillä oli erittäin vaikutusta
  • Tässä on mitä tapahtui, kun käytin Lotion Made From My Blood

Katsokaa nyt Jessica Williamsin outoja kauneudenhoitotuotteita:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 18