Solange-osakkeet Kuva hänen ihostaan ​​peitetty pesää

August 28
No comments yet

Solange on syvässä syvässä. Keskiviikko-iltana laulaja jakoi Instagram-nimisen paparazzi-ilmeen, joka osoittaa kasvonsa ja kaulansa peitteissä ja punaisissa pilkkuissa. “Oma suosikki (ja eniten itsestäni) selfie ������ lol”, hän kuvailee kuvaa epäilemättä pyrkiessään muistuttamaan seuraajiaan itse rakkauden merkityksestä.

Mutta Solangen tilannekuva on enemmän kuin pelkkä hetki todellisuutta, se on myös matkalento muistilistaan, koska valokuva otettiin marraskuun 2014 hääparin yöksi Alan Fergusonille New Orleansissa. Kun kuvat nousivat esiin, hän puhui Instagramissa olevista nokkosista, missä hän kirjoitti: “Huuda Benadrylille, yo” ja nyt poistetusta tweetistä. “Minulla oli kuuma, yllään päällä, ja onnellinen helvetissä :)”, hän kirjoitti Refinery29: n mukaan.

Olkaamme kuitenkin todellisia: Ei yhtään pesäkettä voisi koskaan varjostaa hänen uskomattoman lumoava hääpäivänsa. Laulaja käytti valkoista Stephane Rolland -putkea, jossa oli syvä V-kaula ja polvipituinen päähän matkalla häihin. Sitten hän muutti tyylikkääksi Humberto Leon Kenzo-mekoksi, jossa pidempi sertifikaatti ja vastaanotto.

Solange seurasi makeaa selfie kanssa toinen ikimuistoinen kuva itsestään. “Toinen suosikkini (ja itselleni itselleni itsekseen) ❤️”, hän leimasi ihastuttavan takaiskuvalokuvan hänen rokkaavasta valkoisesta tulleesta, valtavista sparkly-korvakoruista ja karkeista punoksista, joilla on todella epätavallinen muistomerkki vaimonsa Blue Ivy.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää Solangeista:

  • Ilmeisesti ihmiset ovat kulmakarvojen huijaaminen Solange, ja joka tarvitsee lopettaa
  • Solangen uudet hiukset ovat #Goals
  • Solange Knowles ja Amandla Stenberg ovat erittäin tärkeitä keskusteluja hiuksistaan

Katsokaa nyt tämän kahden ainesosan kasvokuorinta hehkuvaan ihoon:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 67 =