Strivectin TL Advanced kiristysnahainen kerma on Yhdysvaltain parhaiten myyvä kaula-voide.

August 28
No comments yet

Jos olet Strivectin TL Advanced Tightening Neck Cream -tuuletin, et ole yksin. Vuonna 2017 NPD-ryhmä (markkinat ja tutkimusyritys, joka kattaa 20 toimialaa ja yli 12 miljoonaa kuluttajatutkimusta vuosittain) on Yhdysvaltojen myydyin kaula-kerma. Tämä on valtava kauppa kahdesta syystä: siellä on niska kerma siellä, että merkittävä enemmistö maa käyttää (ja rakastava). Toiseksi se tarkoittaa, että se todella toimii?

Brändin mukaan yksi TL Advanced Tightening Neck Cream -pakkaus myydään joka minuutti maailmanlaajuisesti – ja hyvästä syystä. Kerma käyttää ainutlaatuisten ainesosien, kuten inkiväärijuuriuutteen ja bisabololin, yhdistelmää, jonka sanotaan auttavan tulehdusta alentamaan, kiristämään ja hydratoimaan ihoa. Kaava sisältää myös leväuutetta, jonka “on osoitettu edistävän ihmisen kantasolujen aktiivisuuden lisääntymistä kohtuullisella asteella, mikä voi olla erittäin hyödyllinen ihon ikääntymisen merkkien vähentämisessä”, sanoo dermatologi Rachel Nazarian.

Nazarian mainitsee myös ainesosan, joka saattaa johtaa ihmisen pakkomielle kerma: “Cyathea cumingiiis on sananviljelystä saatu ainesosa, joka voi aiheuttaa välitöntä kiristysvaikutusta iholle (mikä luultavasti antaa tuotteen välittömän vaikutuksen)” hän sanoo, “mutta lääketieteellisessä yhteisössä ei ole tehty paljon tutkimuksia väitteiden tukemiseksi yksiselitteisesti.”

Yhdistä se kosteuttaviin ceramideihin ja kosteutta lisäävään hyaluronihappoon ja sinulla on tämä pehmentävä gel-cream. Henkilökohtaisesti ihonhoito minun décolletage ole koskaan ollut askel olen unohtanut (kiitos, äiti), mutta en usko, että minun kaula tarvitsi kerma valmistettu nimenomaan sitä. Lähes heti avasin purkkiin, rakastuin rikkaaseen, voidemäiseen koostumukseen. Kun laitoin sen kaulaan ja hieroin sitä, tunsin kerma imeytyvän ja pullea ihon pinnalle. Se lopulta imeytyy täydellisesti jättäen mitään jäämiä. Kaikki, mitä jätät, on silkkinen iho, joka tuntuu lähes tuoksulta kosteudelta.

Täällä on kuitenkin asia: en tuntenut tai nähnyt “kiristysvaikutusta”. Sen sijaan sanoisin, että niskaani näytti ja tuntui säteilevältä kaikesta kosteudesta, jota kerma tarjoaa. Elastisuus lisääntyi ja linjat ja rypyt hieman nousivat; ja tämä oli vasta yhden käytön jälkeen. Pelkästään tämän vaikutuksen vuoksi olisin mielelläni hyppäämään kelkkaan.

Voit hankkia Strivectin TL Advanced kiristysnahkan kynän nyt 95 dollariin Nordstromissa.


Lisää ihonhoitoa käynnistyy tarkistamalla:

  • Cetaphil vain jätti silmäkuivat ja se on niin hyvä
  • Olen kokeillut Kate Somervillen uutta kylmän voiteen puhdistusaineen ja nyt olen kylmä kerma
  • M.A.C. Avaa version parhaiten myyvästä Strobe-voiteesta keholle

Katso 100 vuoden ihonhoito:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =