The Crazy Beauty Myth Tämä on todella totta

August 28
No comments yet

Ei ole pulaa kooko kauneus myyttejä verkossa, mutta ne, jotka ovat todella perusteltuja? Ne ovat kaukana toisistaan. Joten kun kuulin, että yksi * Allure’n toimittajista vannottaa yksi huonoimmista huhuista siellä – koska se tekee hänen ihonsa näyttävän niin vaaleaksi kuin tämä hehku-iho-roolimalli malli (yllä) – minulla oli tietää enemmän.

Hän on yksi tuhansista naisista, jotka vannovat Monistat Chafing Relief -jauhegeeli on hämmästyttävä ihon alusta, jonka he ovat koskaan yrittäneet. Jos olet Google “Monistat” ja “aluke”, löydät yli 100 000 tulosta laulamalla sen kiitosta. Monistatin kultti on niin vahva, että YouTubessa on yli 3 000 videota siitä, kuinka hyvin se moitelee, miten se tekee pohjan viimeiseksi koko päivän ja miten se piilottaa jokaisen ryppyyn.

Ensimmäiset asiat ensiksi: Vaikka se on varmasti hieman out-there, asettamalla tämä tavara kasvoillesi ei ole aivan niin out-siellä kuin se kuulostaa. Geeli on ihotuote herkille alueille, mutta se ei ole yhtiön kuuluisin hoito.

Ja siksi kaikki sen fanit ovat kiinni jotain: geeliä (joka maksaa alle 10 dollaria) on ladattu dimetohonilla, joka on useimmissa alukkeissa esiintyvien silikonien muoto, sanoo kosmetiikkayhdyshenkilö Joseph Cincotta. Se ei ärsytä tai reagoisi outoa iholla, koska se on suunniteltu rauhoittavaksi, ilmeisesti. “Se on raskas silikoni, joten se on hyvä piilottaa ryppyjä ja huokoset, mutta jos sinulla on rasvainen iho, se voi aiheuttaa pahoinpitelyt”, hän sanoo. Mitä kollegani, joka kadehtii tavaraa? Minun on sanottava, hänellä ei ole koskaan ollut ongelmia, ja hänen ihonsa näyttää melko mahtavalta.

Kate Sullivanin raportoimalla.

LIITTYVÄT LINKIT:

• Voiko kynsilakka-remover todella parantaa kylmää ihoa??

• 8 perusmallia, joita et ole koskaan kuullut ennen

• Neljä asiaa, joita et tiennyt hikoilusta


Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 28