Urban Decay kehui korostamaan tuulettimia \\\

Jos vietät tarpeeksi aikaa Instagramin käydessä, lopulta alkaa unohtaa, mitä todellinen iho näyttää. Makeup-taiteilijat ja tuotemerkit eivät näytä lähettävän kuvaa näinä päivinä tummumatta kulmia, keventämällä silmien alle ja pyyhkimällä pois viat. Urban Decay kuitenkin palauttaa nämä mahdottomat odotukset seuraamalla suhteellisen äskettäin liikkeitä akne positiivisuutta ja meikkiä vapaa selfies, että ihmiset ovat alkaneet lähettämistä alentaa painostuksen näyttää “täydellinen” koko ajan.

Viime aikoina, kuten Refinery29 huomauttaa, brändi on käyttänyt Instagram-alustansa lähes 10 miljoonan seuraajan esittelemään “todellista” ihoa. Urban Decay on alkanut tuottaa meikkiartisteiden työtä, jotka eivät muokkaa puutteita, eivätkä pelkää, että hieno viiva menisi un-airbrushediin. Kun valokuvat ovat selkeitä, kauneus paranee mitä siellä on jo olemassa – ei peittää mitä iho todella näyttää.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Viime aikoina brändi on palannut Urban Decay -tuotteita, jotka on tehty makeup-taiteilijoista, kuten @glowawaymeg ja
Linda Hallberg. Näyttelyt – vaikka varmasti ammattimaiset ja kiillotetut – myös sattuvat jättämään sellaiset merkit, jotka aivan liian usein saavat Photohopped tai Facetuned ulos viimeisestä valokuvasta. Meg: n kauneusmerkki ja huokoset saattavat tuntua mahdottomalta kirjaimellisesti kaikille, jotka ovat koskaan katsoneet peiliä, mutta Instagram-pakkomiellisessä maailmassamme nämä ainutlaatuiset kosketukset voidaan puhdistaa yhdellä kosketuksella, jolloin Megin valinta jättää ne pois. näkyy hänen valokuvissaan yhä vallankumouksellisemmaksi. Onneksi nämä MUA: t ovat päättäneet antaa ihon hengittää hieman tavallista enemmän, ja Urban Decay on palauttanut kuvia suosionosoituksiin.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Brändin seuraajat ovat olleet innostuneita uudesta käytännöstä. Itse kommentaattorit hyppäävät UD: n Instagram-viestien kommenttiosastoihin rohkaisemaan entisestään brändin uutta lähestymistapaa valokuvien jakamiseen. “Nautin siitä, että äskettäiset kuvat näyttävät todella vääriä tai kevyesti muokattuja ihoa”, kirjoitti yksi fani. “Rakastan nähdä todellista ihoa, älä ymmärrä minua väärin, koko kattavuus on hyvä, mutta katson tätä ja olen kuin yass kuningatar, että iho sytytetään!” sovittu toinen. Kommentti nimeltä @makeupwithshelbs ehkä summasi sen parhaiten: “YES FRECKLES”. Meillä on vielä paljon tehtävää, ennen kuin tämänkaltaiset käytännöt tulevat normiksi, mutta edistysaskeleet ovat nyt edistystä.


Lue lisää valokuvista ja sosiaalisesta mediasta:

  • Tämä Instagrammer puhuu ihmisiä vastaan, jotka kuvaavat kuviaan
  • CVS esittelee “Kauneus todellisessa elämässä” -kampanjan, jossa on ennennäkemättömiä kuvia
  • Becca vastaisi syytöksiin, että se tummensi mallin käden ihon rakastuskampanjalle

Katsokaa nyt Ruby Roseä kokeilemasta yhdeksää asiaa, joita hän ei ole koskaan kokeillut ennen:

Älä unohda seurata Allure Instagramissa ja Twitterissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8