Vuoden 2017 uusimmat Skin-Care Secrets

August 28
No comments yet

Vuoden 2017 uusimmat ihonhoito-salaisuudet ovat loistavia polkuja, puhaltavat mielet ja ihonhoitotuotteet. Tässä on kahdeksan tärkeintä takeaways alkaen hienoimmista läpimurtoja tapahtuu juuri nyt.

1. Nosta kolesterolia

Se ei ehkä ole kaikkein seksuaalisin anti-ikääntymisen ainesosa, mutta ihotautilääkärit ovat ymmärtäneet, että kolesteroli – osa aineesta, joka pitää ihosolusi yhdessä – on yksi tärkeimmistä ainesosista etsiä kosteusvoidetta (erityisesti 40-vuotiaana tasot voivat laskea jopa 40 prosenttia). Se on tehokkainta yhdistettynä rasvahappoihin ja ceramideihin, jotka myös auttavat pitämään ihosolut tukevasti paikallaan niin, että ihosi näyttää pehmeältä ja säteilevältä. Löydä trio __Elizabeth Arden Advanced Ceramide kapselit Daily Youth Restoring Serum. Mutta kukaan ei ehdota, että sinun tarvitsee aloittaa voin syöminen: Ei ole todisteita siitä, että kolesterolin nauttiminen tekee mitään iholle, sanoo Jordana Herschthal, dermatologi Boca Ratonista, Florida.

2. Skaalaa takaisin kuorintaan

“Opimme, että meidän on kunnioitettava ihon ja sen terveiden bakteerien pH-arvoa”, sanoo Whitney Bowe, dermatologi
New York City. “Fyysiset exfoliators, kuten loofahs ja gritty scrubs, poistaa hyviä bakteereja iholta ja heittää sen pH. Se voi aiheuttaa rosaceaa tai ihottumaa ja edistää entsyymejä, jotka tuhoavat kollageenia ja aiheuttavat ryppyjä ja vääntyvät ajan myötä. “Yikes. Hyvä uutinen: Lievissä kemiallisissa kuoreissa voi olla päinvastainen vaikutus. “Useimmat kuoret ovat happamia ja voivat hyötyä ihoa kannustamalla terveiden bakteerien kasvua”, sanoo Bowe, joka haluaa salisyyli-, glykoli- tai maitohappoa, ja ehdottaa viikoittaista tai kahdesti viikoittaista käyttöä. “Kokeile kuorta pienellä laastarilla, kuten leuka; jos se luo lievän pistelyn, se on niin lempeä käyttää. “Me pidämme.

3. Nosta vauhti

Emme heitä sävyä kävelemällä tai nosto painoilla – he löivät istuen sohvalla – mutta jos haluat pehmeämmän, raikkaamman näköisen ihon, sinun täytyy saada sykkeesi ylös. Eräässä tutkimuksessa 20-86-vuotiaat ihmiset, jotka käyttivät suurta intensiteettiä (juoksevat, pyöräilevät, mitä tahansa) neljällä tai useammalla tunilla viikossa vähintään kymmenen vuoden ajan, olivat ohuemmat stratum corneumin kerrokset ja energisemmat mitokondrioiden solut kuin osallistujat joka ei toiminut säännöllisesti. Tavallisessa englanninkielessä: heidän ihonsa näkyivät ja toimivat nuorempina. Ja ei ole koskaan liian myöhäistä kääntää. Jopa aiemmin 65-86-vuotiaille 65-vuotiaille, jotka aloittivat kohtalaisen aerobisen liikunnan 45 minuutin ajan kahdesti viikossa, oli ihon muutos – ikääntymisen merkkejä alkoivat muuttua molekyylitasolla vain kolmen kuukauden jälkeen.

4. Ota lisäravinteet

Crash-kurssin peptideissä: Ne ovat aminohappoketjuja, jotka rakentavat kollageenia ihossa. Ja silmätuotteet peptideillä (kuten yksi suosikeistamme,

Olay Eyes Ultimate Eye Cream

) on tehokas tapa pehmentää juonteita ja pehmentää variksen jalkoja. Mutta nyt käy ilmi, että voit – ja luultavasti – myös syödä peptidejä. Ne ovat yksi harvoista ihonhoitotuotteista, jotka toimivat sekä paikallisesti että sisäisesti. Ihon farmakologian ja fysiologian tutkimuksessa naiset, jotka esittivät 2500 milligramman Verisol-kollageenipeptidilisäosan (voit ostaa niitä terveys- ja elintarvikemyymälöissä) päivittäin kahdeksan viikon ajan, vähentävät silmäluomien määrää 20 prosenttia, 65 prosenttia Procollagen-tyypin I ja 18 prosentin lisäystä elastiinissa. Ja kaikki tämä on hieno tapa sanoa: huomattavasti pehmeämpi näköinen silmän ympärillä oleva iho. Samanlaisia ​​tuloksia mitattiin toisessa tutkimuksessa, joka koski kollageeni-peptidijuomia.

5. Pidä huolta Hot Yogasta

“Uskitsimme, että UV-säteet olivat melassin suurin syy, mutta tiedot osoittavat myös, että näkyvä valo ja lämpö saattavat aiheuttaa tummia laastareita”, sanoo NYU Langone Medical Centerin dermatologian klinikka dosentti Doris Day New Yorkissa
Kaupunki. Tämä tarkoittaa sitä, että Bikram – tai seisomaan kuumalla liesi – voi aiheuttaa tulehdusta ja pahentaa hyperpigmentaatiota. “Melasma-riski kasvaa kaikille, joilla on työpaikka, jossa heidät altistuvat jatkuvalle lämmölle, kuten leipureille”, Herschthal sanoo. Aurinkovoiteen lisäksi hän suosittelee, että siihen sisällytetään tuote, joka säätelee ihon lämpötilaa tavalliseen tapaan minimoidakseen vaurion; hän pitää Colorescience jopa jopa kliininen pigmentti Perfector SPF 50, joka on meriuutteen nimeltään venucean. “Se on yksi harvoista ainesosista, joka pitää ihon viileänä pitkään aikaan”, Herschthal sanoo. (Tutkimukset viittaavat siihen, että sen levittäminen kahdesti päivässä säätelee ihon lämpötilaa.) Pidämme myös metallin käyttämisestä ReFa S Carat -rulla yli ihon tilapäistä jäähdytysvaikutusta varten.

alkaen left: Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum, SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2, ReFa S Carat roller, Olay Eyes Ultimate Eye Cream, and Colorescience Even Up Clinical Pigment Perfector SPF 50
Vasemmalta: Elizabeth Arden Advanced Ceramide Kapselit Daily Youth Restoring Seerumi, SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2: 4: 2, ReFa S Carat Roller, Olay Eyes Ultimate Eye Cream ja Colorescience jopa Kliininen pigmentti Perfector SPF 50. Kuva Josephine Schiele.

6. Sekoita se ylös

Ei ole sääntöä, jonka mukaan sinun on käytettävä yhtä tuotetta koko kasvosi kohdalla. Itse asiassa uusi ajattelu on, että sinun ei pitäisi. “Minulla on potilaita, jotka käyttävät retinoideja vain poskissaan ja otsaansa ja reseptiä Soolantraa leukaansa, missä he ovat alttiita rosacealle”, sanoo Dendy Engelman, dermatologi New York Cityssä. Toinen yhdistelmä, jonka hän suosittelee: “Paksut voiteet herkän silmän alueen ympärillä ja huulilla sekä salisyylihappo tai glykolihappo tuotteet T-vyöhykkeellä, jotta vältytään breakoutsilta” (kokeile Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA-nestemäistä ihonhoitoa). Käytä punoitusta vastaan ​​vain nenäliinan yli, poskissa ja leukassa rauhoittavien alueiden rauhoittamiseksi. (Engelman pitää Eau Thermale Avène Antirougeurs ja Aveeno Ultra-Calming -viivoja.)

7. Päästä pisteeseen

Kun kasvosi luut kutistuvat iän myötä – kyllä, se tapahtuu – se edistää leviämistä ja “yleisesti tasainen ulkonäkö”, sanoo Beverly Hillsin dermatologi Ava Shamban. Ihotautilääkärit ovat jo pitkään kääntyneet hyaluronihappo täyteaineita tekemään kasvot näyttävät täydellisemmiksi, mutta pistät liian paljon vääriin paikkoihin ja yhtäkkiä se on hello, outo blowfish kasvot. Nyt ihotautilääkärit oppivat, että hyaluronihapon ruiskuttaminen syvemmälle – yläosaan luun kerrokseen eikä ryppyihin – näyttää kääntävän jonkin verran luun kutistumista. “Jos leikkaat, jos pistät ylähuoneeseen luusta, stimuloilet kantasoluja ja saatat ajan mittaan leikkaushoidon”, sanoo Shamban ja lisää, että tekniikka näyttää toimivan myös poskipyöriä ja leukalua varten.

8. Slather SPF rypyt

Se on parempi anti-ager kuin luulimme. Dermatologisen kirurgian julkaisema tutkimus (ja sponsori Johnson &
Johnson Skin Research Center) havaitsivat, että kun ihmiset käyttivät päivittäin SPF 30: n kostutinta vuodessa ilman mitään muita anti-aging-tuotteita (eli nolla, nada, mikään muu), he päätyivät kliinisesti mitatun parannuksen myrkylliseen ihon sävyyn (52 prosenttia), tekstuuri (40 prosenttia) ja selkeys (41 prosenttia). Ja itse raportoidut tulokset olivat vieläkin vahvempia, mikä tarkoittaa niitä numeroita, jotka on käännetty nuoremmalle iholle. Se on joitain parhaita todisteita siitä, että aurinkovoidetta ei vain estetä ikääntymisestä; se voi itse kääntää sen.

Tämän artikkelin versio vuoden 2017 uusimmista ihonhoito-salaisuuksista ilmestyi alunperin huhtikuun 2017 Allure-lehdessä. Jotta saat kopion, päätä uutiskeskuksiin tai tilata nyt.


Käsittele kuivaa talvipeuraasi Tea Tree Oil maskilla


Lisää ihonhoitovinkkejä:

  1. Tämä on mitä tapahtuu iholle, kun harjoitat
  2. Injektionesteen opas: 6 asiaa, jotka on otettava huomioon ennen kuin neulotaan
  3. 9 Amazing Beauty Tuotteet, joita et ole koskaan kuullut

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 65