20 virheetöntä Flower Girl kampaukset

August 28
No comments yet

Vaikka voit viettää suurimman osan ajasta löytää täydellinen mekko ja pitää bridesmaids linjassa, älä unohda tärkeä kukka tyttö kampauksen. Leipäkuoppaaja on avainhenkilö, joka tekee ikimuistoisen sisäänkäynnin, kun kävelet käytävää pitkin. Tutustu alla olevien gallerioiden suosituimpiin 20 tyyliin.

Tarjous ja Creative Flower Girl kampaukset

Meidän galleriassa on yksinkertaisia ​​downdoja ja puolihoisia kampauksia, joita voidaan luoda kotona sekä monimutkaisempia mutta vaivattomasti katsottuja dosteja, jotka viittaavat ammattimaiseen lähestymistapaan.

# 1: Korkea punosipuli

Kun hiukset ovat ruskeita tai mustia, voi olla vaikea nähdä monimutkaisia ​​yksityiskohtia, kuten punoksia, kierrejä, rengasrikkoja jne. Sisältää kirkkaat valkoiset silmut ja vauvan hengitys, joka antaa tarpeellisen kontrastin tummille hiuksille.

kukka girl updo hairstyle for brown hair

Lähde

# 2: Free Natural Curls

Tehosta nuoriasi omaksumalla hänen ainutlaatuinen kiemurakuvio. Täydelliset ja hauskat kinky curls tarvitsevat yhtä ilmeisen kukka headpiece vastaamaan. Offset your darling luonnollinen musta kampaus makea kukka kruunu.

luonnollinen flower girl hairstyle

Lähde

# 3: Hippi Double Braid

Monet naiset voivat kääntyä kohti valkoisia kukkakimppuja ja tyylikkäitä kiharoita häät, mutta epätavallinen morsian nauttivat tämän multi-punottu sotkuinen ilme tiara. Jos etsit kampausta kukkakuville, joka sopii hitaamman häät, tämä on sopiva tyyli.

sotkuinen braided crown girls hairstyle

Lähde

# 4: Triple Waterfall tyyli

Kukkaruukut ovat hauskoja, mutta ne voivat varjostaa monimutkaista tyyliä varsinkin pitkissä, ohut hiuksissa. Korosta herkkä sekoitus kierteitä ja punoksia, joilla on virtaava vesiputous vaikutus, lisää yksi vaalea kukka.

kolminkertaistaa braid half up hairstyle for girls

Lähde

# 5: keskimmäinen osa kierteellä

Tämä on klassinen, ikään sopiva tyyli perinteiseen häät. Enkeli kiharat täydentävät täydellisesti makeaa ja tyylikästä kukkatyttöä, kun hän leijuu käytävään. Vaikka häät sopivatkin, tämä ilme olisi myös hyvin toimiva useille muodollisille tilaisuuksille.

yksinkertainen half up girls hairstyle

Lähde

# 6: Loose Messy Curls

Anna nuoren tytön pehmeät kiharat loistaa sallimalla heidät olemaan vapaita ja virtaavia. Nopealle ja helpolle kampaukselle, jossa on kukkia, sopii vain kukka kruunu halutulle pukeutumiselle. Pehmeät pinks ja rikas metsän vihreät pop pähkinöitä vastaan ​​hasselpähkinä värillinen hiukset.

helppo girls hairstyle with a floral headband

Lähde

# 7: Yksinkertainen Side Ponytail

Kun lapsellasi on lyhyet hiukset riittämättömällä pituudella huimaa muotoa varten, on parasta pitää se yksinkertaisena. Pehmeä kierre ja kaunis valkoinen kukka tekevät tempun. Se toimii myös luokkakuvien tai syntymäpäiväjuhlien kanssa.

vähän girls hairstyle for short hair

Lähde

# 8: suorat hiukset sivuosalla

Jos olet menossa hillitty glamour, mutta silti haluavat visuaalisen kiinnostuksen sisällä standardin hairdo, kokeile tätä luova kukka näyttää pääpanta. Bändi voi toimia “viiniköynnöksenä”, jossa voi kutoa pieniä kukkia eri väreissä.

helppo flower girl hairstyle for straight hair

Lähde

# 9: Mixed Floral Headpiece

Kun taapero voi tuskin kävellä – puhumattakaan on hiukset – paras vaihtoehto lyhyille hiuksille on kukkiva headpiece täydentää pörröistä valkea mekko. Paras osa tästä pienikukkaisten kukkien kampauksesta on, että lisävaruste on helppo poistaa, kun se väistämättä kasvaa väsyneenä.

taapero's hairstyle with a floral headband

Lähde

# 10: Curled High Bun

Jos kukatyttösi on paksut hiukset, tämä on suuri updo kokeilla seremoniaa. Se on kiillotettu ja kaunis, mutta silti on nuorekas kosketus whimsy kanssa pieniä kukkia asetettu koko.

kihara bun formal girls hairstyle

Lähde

# 11: Korkea tai matala pulla hiuskuvilla

Kun sinulla on useampi kukka-tyttö, voi olla vaikea löytää tyylejä, jotka eivät ole identtisiä, mutta silti täydentävät häätteemaa. Korkea ja matala pulla näyttävät samanlaisilta, että niitä voidaan nähdä yhdessä, mutta ainutlaatuisia, jotta jokainen nuori nainen tuntuu erityiseltä.

pulla hairstyles for flower girls

Lähde

# 12: makea ja tyylikäs

Monet naiset haluavat nuorempia osallistujia omien hääpukujensa mini-kopioihin. Jos näin on, on tärkeää, että kukka-tyttö kampauksen, joka sopii morsiamen “tekee, mutta näyttää silti nuori ja hauska. Hienoa valintaa voi olla kihara, jolla on upea vaaleanpunaisen kukkapenkki.

kihara updo for little girls

Lähde

# 13: Hurmaava kukka-kruunu

Tässä on toinen suuri esimerkki kukka-asetelmasta. Lisää söpö kosketus nuoren kukkasypin valkoiseen häähän upealla kukka-kruunulla. Pastellin vaaleanpunaiset kukat näyttävät kirkkaammalta kultaista blondi-lukkoa vastaan.

nopea flower girl hairstyle

Lähde

# 14: Hullunkuriset kudottu Updo

Jos olet kyllästynyt kukkakruunuihin ja barretteihin, kokeile kutoa pieniä silmuja koko ranskalainen punossi viehättävän lisksi vakiotyyliin. Rich violetti- ja lila-kukat pilkkasivat tätä makeaa suklaaväriä valokuvista, jotka ansaitsevat kampauksen.

puoli braid with hair flowers

Lähde

# 15: punottu pulla kaksoiskupilla

Korota peruspilkku punoksilla, mikä lisää tekstuuria ja kiinnostusta. Sen sijaan, että voit voittaa pienen lapsen kampauksen, jossa on valtavia kukintoja, valita pienemmätkin eräissä herkissä vaaleanpunaisissa sävyissä.

tytöt' braided bun hairstyle

Instagram / @rachaelharris_hairmakeupbeauty

# 16: tyylikäs ja tyylikäs

Pienet tytöt rakastavat pukeutua, joten miksi ei tehdä fantasioita totta “iso tyttö updo” oman erityinen päivä? Korista tyyli pääpantapidikkeellä, jotta se pysyy leikkisässä.

kihara updo for girls

Lähde

# 17: Babes ja Blooms

Anna pikkuiselle jotain hymyilemään tekemällä hänelle pelottavan ryhmän kadehtelu. Jos hänellä on jo suuri persoonallisuus, anna hänelle suuri päällinen ja hauska kampa, jossa on pääpanta.

taapero's hairstyle with a flower

Lähde

# 18: Hippie Chic Tyttöjen kampa

Vaikka tämä kukka tyttö hairstyle pääpanta olisi täydellinen “rento” häät, se myös toimisi hyvin takaisin kouluun näyttää. Festival chic on ja tämä näyttää huutaa Coachella.

kukka girl hairstyle for long hair

Lähde

# 19: Kiillotettu Preppy Hairstyle For Girls

Tiara on ihana lisävarusteen joka tyttö haluaisi käyttää. Antakaa prinsessa elämässänne kirkkaana kuin missä hän menee.

punottu updo for girls

Lähde

# 20: Curled Petal Ponytail

Tämä afrikkalais-amerikkalaisten hiusten nousu on kukka-voiman todellinen merkitys. Yhdistämällä terälehtimäiset kiharat ja todelliset kukat tuo todella ainutlaatuisen ilmeen.

musta flower girl updo hairstyle

Lähde

Kukka tytön kampaukset voivat vaihdella rentoon tyylikkääseen riippuen häät pukeutumiskoodista. On tärkeää pitää mielessä osallistujan ikä, sekä mitä kukkavärit sopivat hyvin tiettyihin hiusten sävyihin. Mitä tyyli valitset, se on varmasti kuvan täydellinen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 70 =