Scarlett Johanssonin seksikäs ja tyylikäs karva näyttää

August 28
No comments yet

“Show must go on” viittaa myös julkkisten kampaamoihin – ja kun valitset rohkean ulkonäöltään Scarlett Johanssonin lyhyet hiukset, sinun täytyy olla samaa mieltä! Monet naiset pelkäävät hiusten leikkaamista lyhyiksi, koska niitä pidetään miehisenä tyyliä, mutta on paljon tapoja antaa sille kauniin naisellinen kosketus. Ja Scarlett Johanssonista on tullut tämän osaston kuningatar uusilla hiuksillaan. Tarkastelemme joitakin tyylikkäistä tähdistä vaihtuvia ulkonäköä vuosien varrella: kaikki lyhyt pompadour-tyylistä kauniisiin pitkisiin lukkoihin.

Scarlett Johansson: Haastattelut vuosien varrella

Scarlett Johanssonilla on ollut hienoja kampauksia, joita emme vain näytä saavan tarpeeksi! Rakastamme kaikkea rohkeista värivalinnoista ja monipuolisista tyyleistä, joita hän käyttää. Tarkastelemme joitain hänen parhaita tyylejä vielä tässä julkkisten hiusten oppaassa.

# 1: Angel Scarlett Johansson (2000)

Vuonna 2000 Scarlett Johansson tiesi tyylin. Hän vetosi yksinkertaisesta ja tyylikkäästä ulkoasusta melkoisen pääpanoksen kanssa.

Upota Getty Imagesista

# 2: Messy Updo (2001)

2000-luvun alkupuolella tiesivät, että hiukset olisivat hauskoja ja sotkuisia, eikä se saisi rajoittua tiukkoihin suuntaviivoihin ja sääntöihin. Siksi me rakastamme tämän haalistuneen kampauksen, jota Scarlett Johansson käytti. Jos haluat saada aikaan sotkuisen updo, meillä on täydellinen opas auttaa sinua tekemään niin!

# 3: Showstopper Punainen (2002)

Scarlett Johansson järkytti maailmaa rohkeilla punaisilla hiuksillaan, jotka hän paljasti kahdeksan legged freaks -elokuvan ensi-iltansa. Kauniit aallot tekivät tyylistä vielä suuremman wow-tekijän!

Upota Getty Imagesista

# 4: Vintage Vixen (2003)

Oliko tämä puhelu Marilyn Monroelle? Voimme varmasti sanoa, että Scarlett Johansson oli menossa klassiselle vintage-tyylille tämän ilmeen kanssa, emmekä voi syyttää häntä! Jos pidät vintage-kampauksista kuin teemme, tutustu artikkeliin, jossa on tyylikkäimmät retro-inspiroidut hairdot.

Upota Getty Imagesista

# 5: Classy Low Bun (2004)

Kauniit pullat ovat paras vaihtoehto, kun kyseessä on nopeita tyylejä, jotka voivat olla mautonta lähes kenellekään. Voit suunnitella pullaa monilla tavoilla: korkea, matala, sotkuinen tai suora – siellä on tyyli kaikille!

# 6: Pretty Ringlets (2005)

Seksikäs rengas oli hyvin trendikäs vuoden 2000 alkupuolella, ja ne ovat edelleen. Nämä kauniit kiharat ovat melko historiallisia menneitä, jotka ovat 1800-luvun alkupuolella erittäin suosittuja Marie Antonietta ja ovat edelleen yhtä lumoavia naisilla tänään.

# 7: Strawberry Blonde Forever (2006)

Tämä mansikka-blondi-tyyli on kaukana Scarlett Johanssonin luonnollisesta hiusten väristä. Se tekee meistä haluamme miettiä melko väriaineemme kesätyylillämme; ehkä jotain tyylikäs persikka väri nähty tässä tyylisuunnissa.

# 8: Epäsymmetrinen Bob (2007)

Epäsymmetrinen bob on hauska tyyli, joka voi antaa hiuksille nopean päivityksen, varsinkin jos etsit jotain, joka ei ole kaikilla. Tämä Scarlett Johanssonin hiustenleikkaus voidaan helposti saavuttaa, vaikka olet hermostunut menemästä täysin epäsymmetriseen, voit aina vetää puolet hiuksistasi nastat ja saada sama vaikutus.

# 9: Yksinkertaiset tarvikkeet (2008)

Jos sinulla on leike ja kihara, voit saada tämän lumoavan ulkoasun. Se on yksinkertainen ja täydellinen kaikille tulevista erikoistapahtumista, joita saatat olla tulossa.

Upota Getty Imagesista

# 10: karamelli kullan hiukset (2009)

Tämä karamellin kultainen hiusväri on täydellinen ilme, jos haluat vaaleat hiukset, mutta et ole valmis eksyttämään kokonaan olemasta brunette. He sanovat, että blondit ovat hauskempaa ja tämä kaunis väri voi vain auttaa sinua tekemään niin!

Upota Getty Imagesista

# 11: Blonde Bombshell (2010)

Scarlet Johansson on tullut suosittu blondi pommi vuosien varrella, mutta hän on luonnollisesti brunette. Jos sinulla on ruskeat hiukset, tiedät, kuinka vaikeaa pitää vaaleat lukot – voit olla kauneushoitolassa enemmän kuin olette odottaneet, mutta me rakastamme ranta-aaltoja vaaleat hiukset.

Upota Getty Imagesista

# 12: Pompadour Style (2011)

Lyhyet hiukset 1950-luvun tyyliin pompadour on täydellinen vastaus tyylikkään updo. Lyhyitä hiuksia voi olla vaikea tyyli eri tavoin, mutta se on mahdollista. Jalat ovat myös hieno tapa peittää lyhyitä hiuksia!

# 13: Luscious Layers (2012)

Edgy kerrokset ovat toinen tapa jazz ylös vanhana tyyli, että olet kasvanut väsynyt. Se on täydellinen vastaus pitämään pitkät hiukset, mutta myös lisätä jotain uutta ja yllättävää päivittäiseen ilmeeseen.

# 14: Half-Up Pompadour (2013)

Hiusten kuluminen puoli-up pompadourissa on erinomainen tapa lisätä äänenvoimakkuutta ulkoasuun. Se on myös helpompaa kuin ehkä ajatella saavuttaa tällainen tyyli, varsinkin jos tarkastelet tätä kampauksen video opetusohjelma hyödyllisiä vinkkejä.

# 15: alhainen poniosa (2014)

Et voi koskaan mennä vikaan lautaselle! He ovat täydellinen vastaus on-the-go tyyliin yksinkertaisuus ja Scarlet Johansson jopa käyttää hiuksiaan lantiolla suuria tapahtumia, osoittaa jälleen kerran, että lanttu on kaikkien aikojen suurin tyyli.

Upota Getty Imagesista

# 16: Pixie Cut (2015)

Pixie hiustenleikkaus on yksi ehdottomista suosikkeihimme! Se on täydellinen tytölle, joka jatkuvasti kiihtyy, koska pohjimmiltaan eliminoidaan puhalluskuivaus ja käyristys aika kokonaan. Voit käyttää sitä ylimääräistä aikaa nauttimalla kahvia tai kutsumalla vanhan ystävän kaikki samalla kun katsot upeita.

Upota Getty Imagesista

# 17: Slick-Back Hair Trend (2016)

Slick back kampaukset ovat kaikki raivoa, kun kyseessä on helppo ja vaivaton tyyli. Se näyttää ehdottoman upealta pitkillä tai lyhyillä hiuksilla ja se on helppo tehdä! Jätä sitten hiustenkuivaaja ja testaa tämä märkä hiusten suuntaus – voit kiittää meitä myöhemmin.

Upota Getty Imagesista

# 18: Short Hair Queen (2017)

Scarlett Johansson on tullut lyhyen hiustyylien kuningatar, ja tänä vuonna hän on nähnyt tähdellä urheilevansa lyhintä tyyliään vielä. Meillä on opas löytää täydellinen pixie-tyyli itsellesi, jos sinusta tuntuu tarpeeksi uskova lyhyt tyyli muutos.

Upota Getty Imagesista

Scarlett Johansson kampaus on tullut yksi suosikki go-to, kun se tulee tyylikäs ulkonäkö. Jos etsit mahtavaa hiusten päivitystä (erityisesti lyhyt!), Scarlett Johansson on täydellinen tyylikkokuvake!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 50 =