Category: Julkkis

* Justified *: n Erica Tazel hänen kauneus rutiinistaan ​​ja mitä seuraavaksi

No comments yet

Oikeutettu, joka lopetti sen kuuden kauden ajelun tällä viikolla, oli näyttelijä pysyvästi tyyppisiä: swaggering lakiasianmiehiä ja silver-tongued huonoja, jotka toimivat omalla moraalisella koodillaan ja laivasto mieleenpainuvia naisurheilun pomoja ja rikollisjoukot koulutuksessa-uudelleensuunnittelu klisee Etelä-Belle. Ja sitten oli Rachel Brooks, jota soitti näyttelijä Erica Tazel tasaisena, selkeänä silmänä Yhdysvaltain marsalkana.

Beyoncé on raskaana kaksosilla, ja Internet on uskomattoman ylenkatsottu

No comments yet

Beyoncé Giselle Knowles-Carter on kaksoset. Bey ilmoitti uutiset keskiviikkona tyypillisesti upealla, odottamattomalla tavalla ihmeellinen Instagram-kuva. Siinä kuvaketta paljastaa paljain vauvapurunsa, kun se on peitetty gauzy-huntuilla ja sijaitsee värikkäiden kukkien sängyn edessä. Valokuvan lisäksi hän paljasti: “Haluamme jakaa rakkautta ja onnea, meitä on siunattu kaksi kertaa, olemme erittäin kiitollisia siitä, että perheemme kasvaa kahdella ja kiitämme teidän toiveenne” allekirjoittamalla sen “Carters”.

Hetkessä ihmiset kaipasivat sitä. Beyoncé-raskaus on uutinen arvokkaasta arvosta, joka menettää hallintasi korkeammista aivotoiminnoista millä tahansa todellisuudella. Tässä kuitenkin ensimmäisessä Musta Historian Kuukauden ensimmäisenä päivänä presidentti Donald Trumpin uudessa mutta jo ylivoimaisessa hallinnossa – kun tuntuu, että yhteiskunnallinen järjestys voi olla tai ei ole aavistumassa apokalyptisen romahduksen partaalle – me todella, todella, Todella tarvitaan tämä.

Euforian yleisestä tunteesta toisen tulemisen ilmestymiin ovat parhaat reaktiot Knowles-Carterin laajentumissuunnitelmaan.

’13 Syyt miksi ‘Star Michele Selene Ang esittelee virustartuntavahvistuksen t-paidan

No comments yet

Kuiduttaminen on edelleen yleinen ongelma viihdeteollisuudessa. Viimeksi Scarlett Johanssonin Ghost Shellissä joka perustuu samannimiseen japanilaiseen mangaan suuri räpylää valkoisen näyttelijän valaisemiseksi johtavalle roolille.

Nyt näyttää siltä, ​​että muotiteollisuus löysi täydellisen tavan liittyä keskusteluun Selena Gomezin tähden kanssa 13 syytä miksi johtaa. Näyttelijä Michele Selene Ang piti Instagramissa t-paidan muutama viikko sitten rohkealla, poliittisella viestillä.

Mukana näyttelijä, musta graafinen tee on luonut Will Choi lajikkeen show UCB Theater Los Angeles nimeltään Aasian AF. Se lukee “Scarlett & Emma & Tilda & Matt”, jossa viitataan neljään näyttelijään elokuviin, joita on syytetty valkaisuun. Tämä tietysti sisältää Scarlettin Ghost Shellissä, Emma Stone näkemiin, Tilda Swinton varten Tohtori Strange, ja Matt Damon sisään Kiinan muuri. Useat kommentaattorit ovat jo tiedustelleet paitaa, mikä tekee voimakkaimman lausuman vain neljällä sanalla.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Related:

-Mitä Constance Wu haluaa sinun tietävän Hollywoodin aasialaisista stereotypioista

-Kuinka äännetään sana Zara ja Adidas oikein

-41 Värin naiset saavat REALin monimuotoisuudesta

Tsekkaa tämä: