Amy Schumer reagoi rasismia koskeviin väitteisiin “Watch What Happens Live”

August 28
No comments yet

Nyt on 100 prosenttia aika ylläpitää avointa vuoropuhelua systeemisestä rasismista tässä maassa, minkä vuoksi vastuullisuus Lena Dunham otti hänen kiistanalaisesta haastattelustaan ​​Amy Schumerin kanssa oli valtava raikasta ilmaa.

Schumer on jäänyt melko hiljaa haastattelusta, mutta kävi avoimesti Andy Cohenin kanssa maanantaina Katso mitä tapahtuu elää. Lyhyt versio? Hän tukee Lenaa, mutta väittää, että meillä kaikilla on mahdollisuus oppia. Pitkä versio? Jatka lukemista.

kuva

Getty Images

“Luulen, että ihmiset varmasti kohdistavat Lenan”, Schumer sanoi. “Luulen, että kaikilla on tilaa oppia lisää muista kulttuureista ja rasismista, mikä on loukkaavaa ja mikä ei ole, puhuin hieman, koska haluan saada tytön takaisin, rakastan Lenaa, tiedän, että hänellä on parhaat aikomukset. Mielestäni meillä kaikilla on tilaa oppia. “

Se sanoi, että koomikko väittää, että hän ei ole rasistinen – etiketti, jonka hänelle annettiin tweeting ja kommenttien poistaminen värit miehistä. “En voi ajatella ketään, johon olen rasistinen,” hän sanoi. “Sinä tiedät, mitä tarkoitan, kun minua syytetään siitä, minä olen aivan kuten,” Sinulla on väärä juutalainen, sinulla on väärä juutalainen, sinä haukoitat väärän juutalaisen “

Katso videota alla Schumerin kommentit kokonaan – ja selvitä, mihin kysymykseen hän viittasi viidenneksi (vihje: kyseessä on hänen näyttelyn paluu).

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 84