“Arya Stark Brienne of Tarthin miekka-taistelu – Arya ja Brienne Spar” Pelikentällä “

Tämä viesti sisältää spoilerit Valtaistuinpeli Kausi 7, jakso 4, “The Spoils of War”.

Tämän viikon episodi Valtaistuinpeli, “Sodan kourat”, palasivat jälleen Starkin talvi Winterfellille. Se on oikein, ihmiset, Arya on lopulta kotona.

Yhdistymisen jälkeen sisarensa ja veljensa kanssa (ja käsittelemällä joitain vartijoita, jotka eivät usko häntä edes oli Arya Stark), hän päätti sukeltaa takaisin koulutukseen – parasta miekkavertailijaa pohjoisessa. Tai meidän pitäisi sanoa miekkojanainen? Koska ilmeisesti parhaista parhaimmista on Brienne of Tarth.

Arya olisi voinut hylätä Brin tarjouksen palvella ja suojata häntä, kun he tapasivat takaisin kaudella 4, mutta hän oli vaikuttunut siitä, että joku olisi voinut voittaa Houndin ja tarvitsi ampua häntä henkilökohtaisesti.

Ja se. Oli. Mahtava.

Arya näytti omalta osaltansa Briennesta huolimatta Brin koosta ja kokemuksesta huolimatta. Kun Arya kysyi, kuka opetti häntä taistelemaan, Alya vastasi järjettömästi: “Kukaan.”

Kausi 7 on ollut Valtaistuinpeli“Useimmat feministit vielä (ei että tämä on välttämättä korkea palkki selkeyttää) ja tämä taistelu kohtaus todistaa, että ei muutu milloin tahansa pian.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 51