Ashley Grahamin Barbie Dollilla ei ole reisierotusta ja se on loistava

August 28
No comments yet

Ashley Graham ratsastaa roolimalliaallon helvettiin. Koska historiasta on tullut ensimmäinen plus-kokoinen nainen, joka päätyy kansiin Urheilun kuvitettuN ikonikuvion uimapuku, malli on tuottanut merkittäviä muotikampanjoita, tähdittämättömäksi musiikkivideo-museiksi ja ansainnut vakavan suunnittelijan uskottavuutta hänen uimapukujaan ja alusvaatteellaan. Oi, ja hän teki kaiken mallintamalla sellaista kehon positiivista, suurta sisarta, jota kaikki voimme etsiä. Kun otetaan huomioon hänen vakavasti vaikuttava jatkaa, näyttää siltä, ​​että Ashley Graham -baba-nukke on nyt olemassa.

Aiemmin tänä vuonna Mattel paljasti monenlaisia ​​ja voimakkaita “Sheroeja”. Nukkekapseleiden kokoelmassa on jo vaikuttava joukko badass-naisia ​​(Gabby Douglas, Misty Copeland ja Zendaya, vain muutamia), ja se on osa suuremman Barbie-uudelleenkäynnistyksen, joka sisältää realistisemman runkotyypin, ihonvärien ja etnisten ryhmien kasvun. (Tammikuussa yhtiö käynnisti myös kolme uutta kehon tyyppistä – pitkä, pieni ja kaareva – vastaamaan nykypäivän arkielämään.) mieli, Graham on täydellinen suurlähettiläs.

Getty Images

Ladataan

Katsele Instagramissa

Lisää kehon positiivisuudesta:

  1. Ariel Winter on pysähtynyt kommenttien lukemiseen
  2. Lane Bryant tavoitteet Online Body Shaming uudessa kampanjassa
  3. 317 000 ihmistä seuraa tämän naisen instagramia kehon positiiviselle viisaudelle

Vaikka ei ole myynnissä, Ashley Grahamin Barbie-nukke on osa paljon suurempaa liikettä osallisuutta kohtaan muodin ja kauneuden maailmassa. Kaikkien muotoisten ja kokoisten mallien nousun myötä, jotka ovat laskeutuneet valtavirran kampanjat vasemmalle ja oikealle (lopulta!), Kehon positiiviset liikkeet kuten #MermaidThighs nousevat levittäytyvät samalla tavoin kuin sosiaaliset tiedotusvälineet. Pohjimmiltaan olemme vihdoinkin pääsemässä aikakauteen, jossa voimme omaksua kauneuden kaiken kokoisina. Ja se, että viesti on edistänyt ikoninen brändi, vahvistaa AF: tä.


Nyt katsokaa mallina Myla Dalbesio jakaa kehon positiivisen runonsa:


Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 16 =