Ben Affleck ja Jennifer Garner viettivät pääsiäistä yhdessä Havaijilla

August 28
No comments yet

Ben Affleck hyödyntää ensi elokuvan kuvaamista Havaijilla. Pääsiäisviikonloppuna entinen vaimo Jennifer Garner ja pariskunnan kolme lasta liittyivät Affleckiin lyhyeksi tauoksi. Mutta tämä tarkoittaa, että sovinto Garnerin ja Affleckin välillä on kortteja?

Mukaan Ihmiset, “He tekivät perhejuhlaa vuorovaikutuksessa delfiinien, merileijojen ja stingrays kanssa, he käyttivät useita tunteja puistossa ja näytti heiltä, ​​että heillä oli paras aika, lapset olivat kaikki hyvin kiinnostuneita oppimaan eläimistä, ne kaikki näyttävät valtavilta delfiineiltä faneja.”

Mutta faneille, jotka toivovat, että entinen pariskunta saattaa saada takaisin yhteen pian pian, ei valitettavasti ole kyse. Garner ja Affleck ilmeisesti jättivät eri paikkoihin Havaijin matkan aikana, ja Garner nauttii jonkin verran aikaa ystävänsä ja kouluttajan Simone De La Rue.

Täydellinen aamukäki kaverini kanssa @bodybysimone. #Aloha ja #mahalo!

Jennifer Garnerin (@ jennifer.garner) yhteinen viesti

Mukaan Ihmiset, “Matkan aikana Garner, 45, asuu lomakohteessa, kun Affleck asuu läheisessä talossa. Pari pariskunta viettää aikaa isänsä kanssa, näyttelijä nautiskelee naispuolisen ystävän kanssa.” Garner, kuten tavallista, on vain hieno äiti, ottamalla lapset käymään isälleen lyhyellä tauolla töistä.

Julkaisussa korostetaan myös, että Affleckin uusi tyttöystävä Lindsay Shookus vieraili viime viikolla Havaijilla näyttelijänä, mikä myös viittaa siihen, että hänen suhteensa Garneriin on pelkästään yhteisvastuullisuudesta juuri nyt.

Havaijin matka seuraa kertomuksia, joiden mukaan Affleck aiemmin “pyysi” Garneria antamaan avioliitolleen toisen yrittää. Hän sanoi ei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 81 =