Beyoncé on raskaana kaksosilla, ja Internet on uskomattoman ylenkatsottu

August 28
No comments yet

Beyoncé Giselle Knowles-Carter on kaksoset. Bey ilmoitti uutiset keskiviikkona tyypillisesti upealla, odottamattomalla tavalla ihmeellinen Instagram-kuva. Siinä kuvaketta paljastaa paljain vauvapurunsa, kun se on peitetty gauzy-huntuilla ja sijaitsee värikkäiden kukkien sängyn edessä. Valokuvan lisäksi hän paljasti: “Haluamme jakaa rakkautta ja onnea, meitä on siunattu kaksi kertaa, olemme erittäin kiitollisia siitä, että perheemme kasvaa kahdella ja kiitämme teidän toiveenne” allekirjoittamalla sen “Carters”.

Hetkessä ihmiset kaipasivat sitä. Beyoncé-raskaus on uutinen arvokkaasta arvosta, joka menettää hallintasi korkeammista aivotoiminnoista millä tahansa todellisuudella. Tässä kuitenkin ensimmäisessä Musta Historian Kuukauden ensimmäisenä päivänä presidentti Donald Trumpin uudessa mutta jo ylivoimaisessa hallinnossa – kun tuntuu, että yhteiskunnallinen järjestys voi olla tai ei ole aavistumassa apokalyptisen romahduksen partaalle – me todella, todella, Todella tarvitaan tämä.

Euforian yleisestä tunteesta toisen tulemisen ilmestymiin ovat parhaat reaktiot Knowles-Carterin laajentumissuunnitelmaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 61