Cardi B näyttää Ellen DeGeneres -tapahtuman tarkalleen miten hänet on raskaana

Cardi B: llä ei ole suodatinta suorana haastatteluina. Tänä aamuna äiti-to-be osoitti Ellen Degeneresin seksuaalisen aseman, kun hän oli raskaana. Kiitoksen jälkeen 25-vuotias Ellen esittelee videon Cardi B -väristyksestä Coachellassa viime viikonloppuna, jossa on selvästi näkyvä vauvakuppi.

Ellen huomauttaa hetken, kun Cardi B on maapallolla rapu-kävelyn kaltaisessa asennossa. “Näyttää siltä, ​​että olet valmis syntymään siellä”, Ellen sanoo.

“He sanovat, mitä enemmän siirrät, sitä helpompi se tulee ulos”, Cardi B valehtelee hänen twerking. “Minä vain yritin osoittaa maailmalle, kuinka en ole raskaana.”

Ja ilmeisesti se näytti hieman tällaiselta:

kuva

Getty Images

“Kaikki olimme uteliaita, emmekä tiedä miten, ja nyt me teemme – niin se on hienoa”, Ellen vitsailee, kun taas Cardi B jatkaa osoittamaan hänen laukaustaan ​​päinvastaisessa cowgirl-kaltaisessa asennossa.

Cardi B paljasti hänen raskautensa suorituksen aikana Lauantai-ilta elää yllään iho-tiukka mekko, joka korosti hänen vauvan kuoppia. Katso lisää tämän hilpeän haastattelun alla ja tiedä, että on paljon räppääjän allekirjoitus “okurrrrs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 54