Cardi B näyttää Ellen DeGeneres -tapahtuman tarkalleen miten hänet on raskaana

August 28
No comments yet

Cardi B: llä ei ole suodatinta suorana haastatteluina. Tänä aamuna äiti-to-be osoitti Ellen Degeneresin seksuaalisen aseman, kun hän oli raskaana. Kiitoksen jälkeen 25-vuotias Ellen esittelee videon Cardi B -väristyksestä Coachellassa viime viikonloppuna, jossa on selvästi näkyvä vauvakuppi.

Ellen huomauttaa hetken, kun Cardi B on maapallolla rapu-kävelyn kaltaisessa asennossa. “Näyttää siltä, ​​että olet valmis syntymään siellä”, Ellen sanoo.

“He sanovat, mitä enemmän siirrät, sitä helpompi se tulee ulos”, Cardi B valehtelee hänen twerking. “Minä vain yritin osoittaa maailmalle, kuinka en ole raskaana.”

Ja ilmeisesti se näytti hieman tällaiselta:

kuva

Getty Images

“Kaikki olimme uteliaita, emmekä tiedä miten, ja nyt me teemme – niin se on hienoa”, Ellen vitsailee, kun taas Cardi B jatkaa osoittamaan hänen laukaustaan ​​päinvastaisessa cowgirl-kaltaisessa asennossa.

Cardi B paljasti hänen raskautensa suorituksen aikana Lauantai-ilta elää yllään iho-tiukka mekko, joka korosti hänen vauvan kuoppia. Katso lisää tämän hilpeän haastattelun alla ja tiedä, että on paljon räppääjän allekirjoitus “okurrrrs”.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =