Celebrity Body Vinkkejä: Trainer David Kirsch vuodattaa kaikki

August 28
No comments yet

Kuinka ihmeellistä Anne Hathaway näytti viime yönä, kun isännöi Oscaria? Huolimatta lukuisista asennoista, hän teki tapahtuman maratonin näyttävän helpolta. Mies takana kovaa kestävyyttä? Julkkisvalmentaja David Kirsch, joka myös säännöllisesti ruoskaisee Heidi Klumia, Liv Tyleria ja Jimmy Fallonia. Keskustelimme hänelle parhaista vihjeistä syömisestä ja työstämisestä.

Kokeile tätä inspiraatiota. Jos tarvitset jotain motivaatiota päästä kuntosalille, Kirsch suosittelee hyppäämällä ylös ja alas peilin edessä, alasti: “Jos asiat ovat vielä liikkeessä, kun olet lopettanut hyppäämisen, voit halutessasi irrottaa heidät.”

Täytä superruoat. “Mustikoita, mansikoita ja parsakaalia on paljon vitamiineja”, hän sanoo. “Parsa on parasta irrota, koska se auttaa huuhtelemaan huonoja tavaroita.”

Tyydytä makeaa hampaasi. Kirschilla on uusi rivi (Kirschbar, saatavana nyt davidkirschwellness.com), joka maistuu tarpeeksi hyväksi, että kyseenalaistin “Miten nämä voivat olla terveitä?” Kirsch vakuuttaa: heillä ei ole säilöntäaineita, niissä on 20 grammaa proteiinia (munanvalkuaiset mukaan lukien), 6 grammaa kuitua, 240 kaloria eikä keinotekoisia makeutusaineita. “He ovat ateriankorjausbaari tai iltapäiväleipä. Pidän myös syömisestä puoleen ennen harjoittelua ja loput jälkeen”, Kirsch selitti.

Hienoa. Jos sinulla on suuri tapahtuma ja haluat sävyttää nopeasti, leikkaa alkoholin ja hiilihydraatteja ruokavaliosta ja kokeile harjoituksia, joita voit tehdä kotona: keuhkot, lankut ja punnerrukset.

Pumpattava. “Työnnä musiikkia, joka on hauskaa sinulle. Pidän hyvältä, jotain Jay-Z: sta tai Eminemistä.”

Ja vaikka minulla oli hänet puhelimessa, en voinut vastustaa Kirssiä, mihin kehon osa kuuluisuuksia ovat eniten huolissaan näinä päivinä, Ennen kuin lopetin kysymyksen, Kirsch kuuli: “Ass. Haluat, mitä sinulla ei ole, joten jos olet ohut, haluat enemmän käyrät ja jos olet kurvikas, haluat korkeamman, tiukemman. “

LIITTYVÄT LINKIT:

Daily Beauty Reporter: Oscar-kauneuden salaisuudet: Celebrity Makeup Tricks

Daily Beauty Reporter: Oscar-kauneuden salaisuudet: 5 Hot Red Carpet Looks

Daily Beauty Reporter: Hanki Heidi Klumin Booty

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 92