Chrissy Teigen on Ellen DeGeneres Show, neuvottelut “Deal tai no Deal” kanssa Meghan Markle

August 28
No comments yet

Chrissy Teigenin uusin esiintyminen Ellen DeGeneres Show oli aivan yhtä hilpeä kuin odotit. Paitsi että keittokirja-kirjailija keskusteli raskaudestaan ​​ja miten mahtava DeGeneresin tähtipukki syntymäpäiväjuoksu oli, hän paljasti myös, että hän tuntee Meghan Markle.

Way, back, sekä Markle ja Teigen olivat matkalaukut tytöille Ota tai jätä. Mukaan Telegraph, Markle esiintyi 34 jaksoa vuosina 2006-2007, kun taas Teigen oli kahdeksan vuosina 2007-2008.

Ja Teigen ei ole unohtanut, kun hän paljasti: “Minä sanon Johannekselle koko ajan, se voisi olla minä, voisin olla prinsessa Harry.”

Myös Teigen ja Markle kilpaivat DirecTV: n Beach Bowl -pelissä 2014:

kuva

Getty Images

Puhuessaan DeGeneresille Teigen käytti mahdollisuutta peittää joitain vauvasalaisuuksia. Malli kertoi DeGeneresille: “Minulla on vauva poika keväällä, kerron sinulle, se on kesäkuu!”

Ja nimissä, hänellä ja Legendilla on vaikeuksia saada hyvää nimeä pojalle, sillä Teigen vitsaili: “Poikien nimet ovat todella kovaa, eikä usko, että hänellä olisi edes keskimmäinen nimi, koska emme voi jopa keksiä etunimi. “

DeGeneresin hämmästyttävä ehdotus “Urban Legend”: sta ammuttiin alas, mutta se on varmasti parempi kuin Teigenin nykyinen ajatus – “Olen tyytymätön Dick Legendin kanssa paljon. Voinko sanoa sen?” Classic Chrissy.

Kun muutama kuukausi on jäljellä Teigenin ja Legenden toisen vauvan synnytykseen, on onneksi vielä aikaa saada nimi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =