Chrissy Teigenin Stretch Marks todistaa ne pienet linjat ovat NBD

August 28
No comments yet

Lähes jokaisella naisella (ja miehellä) on rivejä ja domeita, joten Chrissy Teigenin venytysmerkit ovat niin virkistäviä. No, se ei ole linjoja, jotka tekevät meistä rakastaa häntä niin paljon, mutta se, että hän jakaa ne sosiaalisen median kuin se on NBD. Koska todella, se ei ole lainkaan.

Uudenhainen äiti (hänen ihastuttava tytär, Luna, on yhdeksän kuukautta vanha) ja malli on aina superhonest Twitterissä ja Instagramissa, jossa hän keräsi yhteensä 13 miljoonaa lisäseuraajaa. Olipa hän puhuu hilpeistä vaatekaapista tai hänen kamppailuistaan ​​synnytyksen jälkeisen masennuksen kanssa, hän on vakavasti yhteydessä ja saa sinut tuntemaan sinut parhaan ystävänne. (Vakavasti hän sekoitteli minut kerran – ei mitään tärkeätä – enkä ole koskaan tuntenut jäähdytintä.) Viime yönä Chrissy Teigenin venytysmerkit esittivät Twitterissä, jossa hän lähetti valokuvan otsikolla “Whatevs”. Sekä julkkikset että fanit vastasivat hänelle, kuinka paljon he arvostavat hänen rehellisyyttään. “Kiitos u siitä niin paljon, että kasvoin vihaa kehoani bc venytysmerkilläni, sillä ei ollut naisten näkyvyyttä”, kirjoitti 18-vuotias opiskelija. “Nuori äiti vastasi, “Olet todella vittu, kiitos muistatte kaikkia, että kaikki eivät ole 100% virheetöntä (vaikka olet ja olet).”

Tietenkin, koska se on Internet, jotkut vihaajat sanoivat, että Teigen lähetti vain kuvan huomioksi. Mutta ei, Teigen tweetoi. Se johtui siitä, että hän juo viiniä (LOL) ja hän vain tykkää niiden tuntemuksesta.

Mitä hän ei pidä? Juominen saa hänet sanomaan “mitä”. Sama, Chrissy.

Tässä on jakaa kaikki puutteet toistensa kanssa – rauha tai ei.


Lisää ruumiin positiivisuudesta:

  1. Ashley Graham tähteä H & M-kampanjassa – mutta siellä on saalis
  2. Nike’s Body-Positiivinen Bra kampanja on kaikki käyrät
  3. Simone Biles oli Body-häväissyt hänen valmentaja

Nyt, Alicia Keys Blake vs. Adam ja eniten Life’s Pressing Kysymyksiä:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2