Claire Danes hänen elämänsä muuttuvassa roolissa “kotimaassa” – Marie Claire helmikuussa 2017 Cover

August 28
No comments yet

Claire Danes rakastaa paljon asioita pääosissa kotimaa, mutta se, mitä hän rakastaa eniten, on viikolla, jonka hän saa viettää CIA: n päätoimipaikassa Langleyssä, Virginiassa vuosittain, geeking ulos aidon elämän vakoojien kanssa. “Se on niin villi, sinulla ei ole aavistustakaan”, hän sanoo, hänen silmänsä hehkuvat. “He hoitavat ihmisryhmää, jolla on hyviä tarinoita meille – sosiaalisen median asiantuntijoita ja terrorismin torjuntaa ja huumekauppaa – ja se on vain kiehtovaa. Se on suosikkini työstä.”

kuva

Txema Yeste

Istuimme Cafe Cloverissa New Yorkin West Villagessa lämmin lokakuun iltapäivällä ja tällä hetkellä tanskalaiset eivät voineet näyttää vähemmän kuin vakooja. Pukeutunut keltaiseen puuvillakankaaseen, akne-tummille farkuihin ja Chloé-käärmeisiin asuntoihin, tanssit sopivat aivan muuhun tyylikkääseen keskustaan ​​- useimmat niistä sattuvat olemaan katsomassa häntä.

37-vuotiaana tanskalaiset ovat persoonallisempia kuin kamerassa, vaalea, valoisa iho; hienoja ominaisuuksia; ja ystävällinen, utelias tapa. On helppo kuvitella, että hän valaisee vanhan ystävänsä Lena Dunhamin vuoden 2013 Emmysissä tai juoksee Sohon kanssa aviomiehensä Hugh Dancyn ja heidän 4-vuotiaan poikansa Cyrus kanssa. Mutta ota häntä puhumasta kotimaa– Addictive Homeland-Security trilleri, joka palaa Showtime kuudenneksi kaudeksi tässä kuussa – ja hänen alter egonsa, bipolaarisen Superspy Carrie Mathisonin, alkaa alkaa pintaa. Tanskalaisten silmät laajenevat ja hänen päänsä kallistuu jyrkästi toiselle puolelle kuin rukoileva mantis. Hän on mielenkiintoinen yhdistelmä rauhallisuutta ja varoitusta. “Nyt on nyt kaksi episodiä, joka on voimakasta”, kertoo tanssilainen, joka nousee kello 4:30 ja saa kuuden mailin ajaksi ja on asetettu 12-15 tuntia päivässä, viisi päivää viikossa, tuotannon aikana.

“Carrie on kaikki nämä asiat, joita en ole. Olin hermostunut.”

Myös tanskalaiset tietävät elämäsi roolin, joka pelasti hänet sen jälkeen, kun hän oli seurannut Oma niin kutsuttu elämä ja Romeo + Juliet, ja perusti hänet tiukasti yhdeksi Hollywoodin johtavista naisista. Hänet on nimitetty viidelle Emmysille hänen työstään kotimaa ja voitti kaksi Golden Globen lisäksi. “En ole koskaan työskennellyt sellaisen näyttelijän kanssa kuin Claire”, sanoo kotimaa tuottaja Alex Gansa, joka kirjoitti Carrien osan tanskalaisten kanssa. “Mandy Patinkin [näyttelee Carrien mentori, Saul Berenson] kertoo näyttelemisen kanssa näytelmäänsä, kuten Michael Jordanin pelaaminen yhden henkilön kanssa. Hän voi kirjaimellisesti nauraa ja itkeä samalla lauseella.”

kuva

Txema Yeste


Tässä muutamia kohokohtia haastattelusta helmikuussa julkaisemissa lehtikioskeissa 10. tammikuuta:

Päällä kotimaa: “Tavoitteenani on aina tehdä jotain, joka tuntuu vain ulottumattomani, ja kotimaa jatkaa sen tekemistä. Joka kausi he löytävät uusia tapoja pelotella minua. Näyttely on kuin timantti, joka putosi taivaalta. Minusta tuntuu siltä, ​​että se on hieman lannistunut, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. “

Säilyttämällä mielekkäitä osia, jotka tarkoittavat kahden vuoden toimimattomuutta: “Se oli painajainen, olin niin tuskissa, minua oli niin kiihottunut ja energinen, ja tunsin itseni todella voimakkaaksi ja kykeneviksi ja innokkaiksi, mutta en voinut palata hahmoon tai rajoitettuihin sihteerityyppisiin rooleihin. halusi pelata joku, joka liikuttaisi tarinaa eteenpäin. “

“Joka kausi he löytävät uusia tapoja pelotella minua.”

Kokouksessaan aviomiehensä Hugh Dancy ja rakastumassa: “Olin äskettäin yksin, enkä ollut koskaan ennen ollut yksin, joten olimme vain ystäviä jonkin aikaa. [Hugh ja minä] tapasimme Rhode Islandissa, kun se oli syksyisin kaikkein hallitsevin kauniin, ja siellä oli yksi päivä, jolloin pyöräilimme veden ääressä ja se oli hämmästyttävää ja idyllistä, ja minulla oli vain tämä tyhmä epiphany, kuten, Olen todella onnellinen. “

Hänen alkuperäisiä ajatuksiaan lukemisen jälkeen kotimaa käsikirjoitus: “Carrie on niin rohkea ja tehokas ja epäystävällinen, ja kaikki nämä asiat, joita en ole, olin hermostunut., Tämä tulee olemaan harjoittelu, ja voinko ylläpitää sitä?

Hänen intohimonsa toteuttaminen ja sen seuraaminen toteutuivat: “Vanhempani todellakin tunsivat haluamme ilmaista itseämme, ja olin niin voimakas ja varma ja ärsyttävää siitä.”

Lue koko haastattelu ja näe lisää kuvia helmikuun numerossa Marie Claire, lehtikioskeissa 10. tammikuuta. Ja hieman taaksepäin -toistoa pitämään sinut yli, katso lisää tansseja hänen kansiansa ampua täällä:


Esittelyssä oleva musiikki: TONYTRITONE – “Brand Nu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1