Danielle Brooks soittaa ulos

August 28
No comments yet

Se saa todellista: Danielle Brooks soittaa Amerikan seuraava huippumalli, niin mukavimmalla mahdollisella tavalla, ettei hänellä ollut sellaisia ​​malleja, joita hän odotti näkevänsä. Tunneutuneena äskettäin ylösnousemuksen äskettäiseen episodiin antm, Oranssi on uusi musta näyttelijä tuli turhautuneeksi näyttelyn kehon puutteellisuudesta ja kantoi häntä sosiaalisiin mediaihin, missä hän jakoi pitkän op-edin aiheesta.

“Koska plus nainen nähdään vain [prosentti] ajasta, se on todellinen hetki”, Brooks kirjoittaa Instagram-kuvatekstissä. “Kun katselin #ANTM: n viime yönä, olin erittäin innoissani katsomaan tyttöäni Ashley Grahamia, mutta ärsytti, etten näe mitään kilpailijoita, kovaa tuomaria, mutta ei kovia kilpailijoita? , Afrikkalainen, punainen pää, transgender, androgynous sisko, jopa kaksoset … (paljon rakkautta siihen) mutta ei 1 plus koko nainen – kun 67 [prosenttia] naisista on plus Yhdysvalloissa? “

Mutta hän ei pysähtynyt siellä. Brooks lisäsi, että sen rosterin puuttuessa plus-kokoisia malleja esitys jätti mahdollisuuden esitellä muotiteollisuuden suunnittelijat, jotka palvelevat kaikenkokoisille naisille. “Tämä olisi voinut olla täydellinen tilaisuus korostaa upeita suunnittelijoita, jotka tekevät myös muotia tai korostavat ehdottomasti sekä suunnittelijat, jotka harvoin saavat mitään loistaa”, hän kirjoitti.

Ja kuten Urheilu kuvitettu cover-tyttö Ashley Graham on välittänyt useissa haastatteluissa, Brooks lupasi, että hän jatkaa jakamistaan ​​kamppailuillaan kokoonpanolla ja työntää tasa-arvoa. “He olisivat voineet myös korostaa kamppailuja, jotka tulevat lisäämään meitä, ja voisimme ainakin saada 2 prosenttia.” Plus-kilpailija olisi voinut nojata siihen, että heijastuminen itsestään (Ashley Graham) oli huoneessa muistuttamaan häntä siitä, että hänen unelmansa on mahdollista “, hän kirjoitti.


Lisää kehon monimuotoisuudesta:

  1. Ashley Grahamin Victoria’s Secret Dreams eivät ole niin salaisia
  2. Todelliset naiset tekivät oman versionsa Victoria’s Secret Fashion Showista
  3. Ashley Grahamin Barbie Dollilla ei ole reisierotusta ja se on loistava

Ladataan

Katsele Instagramissa

“Kaikki nämä asiat olisivat silti siirtäneet meidät eteenpäin, ja olisimme tehneet enemmän kuin minä lähettämällä IG-postin, riippumatta siitä, että me arvostamme näitä uskomattomia mahdollisuuksia, ja ansaitsemme sen näkemisen”, Brooks kirjoitti. “Aion jatkaa painostusta ja puhua siitä nuoresta tytöstä, joka haluaa mallintaa, haluaa toimia, haluaa olla etukäteen ja on muistettava, että hän on yhtä ansaitseva kuin kukaan muu.” # seethe67 #voiceofthecurves. “

Kiitos, Danielle, sillä se oli niin heikko äänenvoimakkuus niin monta naista. Emme todellakaan olisi voineet sanoa paremmaksi itseämme.

Nyt selvitä, kuinka Zendaya muuttaisi maailmaa:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =