David Beckham esittelee palkinnon Queen’s Young Leaders -palkinnon vastaanottoon 2018

August 28
No comments yet

David Beckham, prinssi Harryn ja Meghan Marklen läheinen ystävä, ilmestyi tänä iltana Queen’s Young Leaders Awardsissa. Vaikka Meghan oli ensimmäistä kertaa tapahtumassa, Beckham osallistui vuosina 2015 ja 2016 palkintoa nuorille johtajille. Hän ei esitellyt tänä iltana, mutta hän kuitenkin osoitti tukensa.

Entinen jalkapallo-supertähti näyttää pörröisältä kuin koskaan pukeutunut hänen allekirjoitusinsinään.

kuva

Shutterstock

Hän piti samanlaisen pukun vuonna 2016, jossa hänet havaittiin juttelemalla Jimmy Choo-mimosan kanssa. Onko kukaan näyttävän paremmalta kuin David Beckham, jolla on mimosa? (Retorinen kysymys.)

kuva

Getty Images

Ilmeisesti hän tapasi kuningatar.

kuva

Getty Images

Ja teki samoin vuonna 2015. Oletko nähnyt Queen onnellisempaa kuin hän ravistaa David Beckhamin kättä? (Retorinen kysymys.)

kuva

Getty Images

Vuodesta 2014 Young Leaders -palkinnot ovat juhlistaneet 18-29-vuotiaiden poikkeuksellista palvelua ja omistautumista Kansainyhteisön kautta. Beckhamilla on neljä omasta lapsestaan ​​(Brooklyn, 19, Romeo, 15, Cruz, 13 ja Harper, 6), joten ei ole mikään yllätys, että hän auttaisi kunnioittamaan nuorten inspiroivaa muutosta kaikkialla maailmassa.

Henkilökohtaisesti, aiemmin tässä kuussa, ilmestyi huhu siitä, että David ja hänen vaimonsa Victoria suunnittelivat avioeroa 19 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta kieltäytyi täysin huhuista, jotka väittivät: “Ei ole mitään selvitystä tai avioeroa, tämä on vain väärennettyjä sosiaalisen median uutisia, joka on hyvin outoa ja kiusallista ajanhukkaa. Kiinan kuiskaukset ja väärennetyt sosiaalisen median uutiset. ”

Kiitos tästä. Voit katsella palkintoja täyden palkinnon täällä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 49