Emma Stonein Golden Globes Makeup oli piilottanut feministisen viestin

August 28
No comments yet

Päätös näyttelijöille ja näyttelijöille pukeutumaan mustalle Golden Globes 2018: lle protestoimaan seksuaalisesta häirinnästä oli punainen matto. Ja päätös toi mukanaan haasteita meikkiartisteille – mutta haasteita he olivat lisää kuin mielellään hyväksyä. “Koko yön tunne oli siitä, että jokainen kokoontuisi yhteen solidaarisuuteen ja joutui seksuaalisesta hyökkäyksestä, ja tämä tärkeä viesti, jonka tiesimme, olisi yön tunne”, sanoi Emma Stonein meikkitaiteilija Rachel Goodwin. “Jotkut ihmiset päättivät pitää kiinni meikistä, mutta kysyin itseltäni, kuinka voin lähettää kauniin viestin, joka oli solidaarinen ponnistukselle?”

Niin Goodwin teki jonkin verran tutkimusta, jossa tarkasteltiin 1800-luvun lopulla / 1900-luvun alussa naispuolista äänioikeutta. “Löysin nämä uskomattomia bannereita, sashes, nastat ja korut, joita suffragistien naisten naiset käyttivät ja heillä kaikilla oli nämä kolme väriä – vihreä, violetti, valkoinen – ja nämä olivat suffragistisia värejä. ja luoda ja suunnitella meikki, jolla oli viesti voimaantumisesta, niin että siitä lähtien inspiraatio tuli “, Goodwin sanoi.

Ladataan

Katsele Instagramissa

“Hänen silmänsä ovat vihreät, huulet ja posket ovat purppuraisia, ja silmänsä sisäpuolella on valkoisia ja kulmiaan – ja nämä ovat vain kolme väriä meikkiin”, Goodwin selitti..

Goodwin sanoi, että Stone oli yhtä innoissaan ajatuksesta. “Kirjallisuudessa violetti oli kuninkaallinen väri, joka seisoi kaikkien Suffragette-suonien, heidän vapauden ja ihmisarvon vaiston, kautta valkoisen valkovuodon. Valkoinen oli puhdasta julkista ja yksityistä elämää, ja vihreä oli väri-toivoa. Siksi he valitsivat nämä värit, joten kun selitin hänelle kaikki, hän oli niin innoissaan siitä. “

Silmissä Goodwin loi graafisen varjon ulkoasun käyttämällä Nars x Man Ray Les Larmes Glass Tears Eyeshadow palettia Emerald-vihreällä varjolla nimeltä Heartbreaker. Hän käytti hohtavan valkoista varjoa silmien sisäpuolella, selän luiden alla ja poskipyöriä pitkin korostuskynä ja päättynyt laventeli-purppuran huulipunalla – Nars Audacious Lipstick Dominiquessa – että hän sovelsi Stonein huulet ja pyyhkäisi hänen poskilleen. “Se ei ole juuri suffragistien kuninkaallinen purppura, mutta se on purppura.”

“Tiedän, että punainen on feminismin väri ja se oli kapinallinen väri, jota jotkut suffragistit käyttivät, mutta ajattelin, että tämä olisi ehkä liian ilmeinen, joten ajattelin, että halusin tehdä jotain, joka tuntui minulta ainutlaatuiselta ja joka imee sitä enemmän merkityksellä kuin vain ripsiväri ja huulipuna. ” Ja meidän on sanottava, että tehtävä on toteutunut!


Kaikkien Golden Globes 2018 kauneuden uutiset:

  1. Parhaan hairstyle-ideat pitkille hiuksille vuoden 2018 punamusteista
  2. 6 punapäätä, jotka käyttivät punaista huulipunaa vuoden 2018 Golden Globe -tapahtumissa
  3. Issa Rae käytti tätä $ 6 huulipunaa 2018 Golden Globes

Katsokaa kaikkein yllättävimmistä Golden Globes näyttää koskaan:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3