Game of Thrones R + L = J Fan -teorian selitys – Kuka on Jon Snown vanhemmat GOT: ssä?

August 28
No comments yet

Jos olet jopa kaikkein rento Valtaistuinpeli tuuletin, ainoa teoria, jota luultavasti ei voi välttää, on R + L = J. Se tarkoittaa Rhaegar + Lyanna = Jon, ja kaudella 6, se osoittautui totta. R + L = J on lyhyt vastaus, “Kuka on Jon Snowin vanhemmat?” Mutta Todella ymmärtää merkityksen R + L = J, sinun täytyy kaivaa hieman syvemmälle. Ensinnäkin, rikkoa kuka Jon äiti ja isä ovat todellisuudessa:

Rhaegar Targaryen:

Jonin biologinen isä on Rhaegar Targaryen, Aerys II: n vanhin poika, AKA Mad King. Aerys oli viimeinen Targaryen, joka istui Iron Throne -näyttelyssä, ja Robert Baratheon räjäytti Lannistersin avustuksella. Daenerys ja hänen kauhea veljensä Viserys ovat Rhaegarin nuorimmat sisarukset, ja siksi Dany tuntee, että rautabritainen on hänen syntymäoikeutensa.

Joten, Rhaegar Targaryen = Mad Kingin poika, lohikäärmeiden vanhin veli.

Lyanna Stark:

kuva
HBO

Lyanna Stark oli Ned Starkin ainoa sisko. Siltä osin kuin tiedämme, hän oli kaunis, älykäs, röyhkeä ja kaiken upea. Hän oli myös menestynyt Robert Baratheonille, mutta otti Rhaegar Targaryenin silmän turnauksessa ja pyysi häntä menemään vaimonsa ohitse ja kruunata Lyanna sinisiä ruusuja kun hän voitti. Tämä oli pöyristyttävää, koska Rhaegar oli naimisissa lasten kanssa, ja koska Lyannasta puhuttiin – ainakin keskiaikaisten valkoisten dudien ollessa kyseessä.

Ned Stark:

On kolmas henkilö, jonka pitäisi todella mainita puhuessaan Jon Snowin vanhemmista ja tämä henkilö on tietenkin Ned Stark. Jon kasvoi uskomaan, että Ned oli hänen isänsä ja että hän oli seurausta asiasta, jonka Ned oli Robertin kapinan aikana. Vaikka se oli virallinen tarina vuosikausia, fanit pitivät pitkään epäiltyä, että kunniallinen Ned ei olisi voinut astua ulos Catelynista, joten R + L = J teoria. Tämä teoria vahvistettiin Kauden 6 aikana Branin kammottavan Three Eyed Raven -näkemyksen takaa takaisin päivälle, jolloin Lyanna kuoli – mikä tapahtui päivä, jona hän synnytti Jonin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 78