Gigi Hadid Evian Met Gala -haastattelu – Gigi Hadid Rupaul Drag Queen kommentit

August 28
No comments yet

Gigi Hadid on supermalli – se on tosiasia. Mutta äskettäin kääntynyt 21-vuotias, vaikka se on yksi suurimmista nimistä juuri nyt, on myös – ehkä yllättävän – suloinen ja viehättävä kun tervehdyn häntä Gramercy Park -hotellin terassilla, jossa hän edustaa Eviania kuten uusin tiedottaja. Kaksesta metrin päästä hän pistä Lego-korvakorut – “Rakastan niitä!” hän huudahti alhaisella, hiukan hajavalla äänellä ennen kuin aloitti vilpittömän pyynnön minua katsomaan Lego-dokumenttia, jos en ole jo. (En ole.)

Hänen vieressään on helppo ymmärtää, miksi hänellä on suuri kysyntä. Hän on upea, varma, mutta siinä on myös tunne rauhallisuutta ja kypsyyttä pinnan alla. Hän on virkistävää. Hienojen kasvien meressä Hadid tietää, että on enemmän kuin Se vain kuin on mukava katsoa.

Tässä hän puhuu kaikesta ämpärien listoista elävään nuoriin – ja tietenkin Rihannaan.

kuva

Getty Images

Marie Claire: Evian-kampanjasi iskulause on “Live Young”. Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Gigi Hadid: Olen aina katsellut ihmisiä, kuten Carine Roitfeld, Donatella Versace, DVF … ihmisiä, jotka kun kävelet asetuksella, tuntuu siltä, ​​että heillä on vielä niin paljon jännitystä siitä, mitä he tekevät joka päivä ja heillä on vain niin paljon nuoria vaikka he ovat tehneet niin kauan. Minusta tuntuu, että liityn siihen. Joka päivä työskentelemme vain nuoren hengen säilyttämiseksi – sillä vaikka olet nuori, se on vaikea tehdä, koska sinä saat niin kiinni asioista. Mielestäni on niin tärkeää panostaa joka päivä nuorten henkiin. Silloin kun vanhempi, aina pidät siitä.

MC: Ja sikäli kuin elävät nuoret sisäpuolella, mutta myös ulkona, onko sinulla kauneuden rituaaleja, jotka pitävät sinut näköisenä tuoreena joka päivä?

GH: Tarkoitan rehellisesti, kuten, äitini aina sanoi, että tärkeintä on pysyä hydratoituna. Äitini ei todellakaan ollut käyttänyt liikaa tuotteita tai liian paljon meikkiä, joten yksi niistä asioista, jotka olen aina kasvanut – urheilijana ja jopa mallinnuksessa – oli se, että pysyminen hydratoituneena on niin tärkeä. Ja kun Evian oli mukana minulle, on ollut niin suuri osa pitämään energiaani ja pysymään tuoreena, hyvällä iholla ja kaikella muulla. Tarkoitan, jos et ole hydratoitunut, mikään ei ole hyvä – ihosi ei ole, harjoittelu ei ole niin hyvä. Se on vain niin tärkeä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 73