Gigi Hadid ja Blake Lively istuivat mielenkiintoiseen keskusteluun ruumiinkuvasta – Blake Lively haastattelut Gigi Hadid

August 28
No comments yet

Blake Lively haastatteli Gigi Hadidia Harper Bazaar’s Toukokuun 2018 kysymys ja tulos oli julma rehellinen keskustelu Hollywoodin kauneusstandardeista ja kehon kuvasta.

Haastattelun aikana Blake kysyi Gigiiltä, ​​mitä hän oli saanut äidiltään, joka oli myös malli, kun hän aloitti teollisuudessa ja Gigiin vastaus on osoitus siitä, kuinka pitkälle hän on tullut niin nopeasti urallaan.

“Hän sanoi aina, että milloin tahansa valokuvaaja, ei väliä kuka se on, voit puhua, jos olet epämiellyttävä”, Gigi sanoi. “Ja minä olen tehnyt niin, tietenkin, kun olin nuorempi, oli aikoja, jolloin tiedät, että asiat tapahtuvat nopeasti joukossa. Joku äkkiä sanoo:” Voi, et haluaisi … ” oppia voimasi ja tietää, milloin suojaat itseäsi. “

Keskustelu kääntyi nopeasti kehon kuvaan ja elokuva- ja mallinnusteollisuuden epärealistisiin kauneusstandardeihin – jotain Blake ja Gigi ovat liian tuttuja.

Gigi myönsi, että edes hänen fanit ovat arvostelleet hänen kehoaan viime vuosina, kun hän menettää painonsa. Hän puolusti myös nykyistä ruumistaan ​​ja avasi jälleen Hashimoton diagnoosin.

Erittäin innostunut olla teidän toukokuu kattaa tyttö @harpersbazaarus! Kiitos paljon @glendabailey ❣️❣️ suuri rakkaus kaikille @marianovivanco @erinparsonsmakeup @joannahillman @nailsbymei @joeygeorge

Gigi Hadidin (@gigihadid) yhteinen viesti

“Nykyään ihmiset sanovat nopeasti:” Minulla oli tapana rakastaa Gigyn kehoa, ja nyt hän vain antoi sisään. ” Mutta en ole laiha, koska annoin teollisuudelle. Kun olin urheilullisempi, olin ylpeä ruumiistani, koska olin hämmästyttävä lentopalloilija ja ratsastaja “, hän selitti. “Mutta kun havaitsin, että minulla on Hashimoton [autoimmuunisairaus], minun tarvitsi syödä terveellistä ja työskennellä. Se oli oudolta teini-ikäisenä, kun käsittelin tätä, kun kaikki ystäväni voisivat syödä McDonald’ssa, eikä se vaikuta heihin.”

Kun Blake huomautti, että Gigi on ainutlaatuisessa asemassa, koska häntä on kutsuttu “liian suureksi” ja “liian laihaiseksi”, Gigi myönsi, että jos hän olisi tiennyt, hän olisi halunnut saada vanhan ruumiinsa takaisin, mutta hän hyväksyy se ei ole kortteja, koska hänen on ensin laitettava terveytensä.

“Jos voisin valita, olisin taistellut perseeni ja minulla olisi sellaiset tissit, joita minulla oli muutama vuosi sitten, mutta rehellisesti, emme voi palata katumaan, rakastin kehoni nyt ja rakastan kehoni nyt ,” hän sanoi. “Jokainen, joka lukee tätä, haluan sinun ymmärtävän, että kolmesta vuodesta lähtien katsotte taaksepäin tämän ajanjakson kuvaa ja olitte sellaisia ​​kuin:” Vau, olin niin kuuma, miksi minusta tuntui niin pahalta itseltäni tyhmä juttu joku sanoi? “”

Täytyy rakastaa koiria. �� Uusi @harpersbazaarus kansi tarina seisoo toukokuussa ❣️ @marianovivanco @joannahillman @erinparsonsmakeup @joeygeorge

Gigi Hadidin (@gigihadid) yhteinen viesti

Blake sopi sydämestään ja jopa myönsi olevansa syyllistynyt tunnetuksi tunneakseen, että hänen kuvilleen tulevat kuvat tulevat kosketuksiin kuvamuutosten jälkeen, minkä hän myöntää edesauttaa epärealististen kauneusstandardien ongelmaa.

“Nuorille on niin tärkeää, ettei vertaa itseään verkossa näkyviin”, Blake sanoi. “Meidän tehtävämme on toimia näyttelijöiden ja / tai mallien ollessa kunnossa, meillä on pääsy kuntosaleihin, kouluttajiin ja terveelliseen ruokaan, ja sitten yli 99,9 prosenttia siitä, kun kuvat ovat Photoshopped. valokuvanäytöllä ja sanoen: “Se näyttää kauhealta minulle”. Ja he ovat kuin: “Korjataan se.” Olet niin helpottunut. “

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 34