Gigi Hadid leikkasi omat Bangsa ensimmäisen kampanjansa puolesta

September 28
No comments yet

Vaikka meillä on kova aika ajatella Gigi Hadidia ilman hänen allekirjoitustaan ​​kultaista merenneito manekkiä, oli aika, jolloin hiukset olivat, hyvin, erilainen. Supermalli fanit saattavat tietää, että hän aloitti mallintamisen pelkästään kahden vuoden ikäisenä, ja riittää, että hänen kampauksensa oli hieman erilainen sitten.

Henkilökohtaisesti olemme aina olleet faneja hänen pigtails-ja-bandanna-yhdistelmistään, mutta käy ilmi, että siellä oli muutakin kuin tavata silmä. Äskettäisessä haastattelussa W aikakauslehti, hän lopulta jakoi täsmällisesti, miksi sileä hetki tapahtui.


Model Hair Tales: Miksi Haircuts päivittää hetkessä tyylisi


“Mielestäni ensimmäinen kampanja oli kun olin kaksi, enkä muista tätä, mutta yö ennen ensimmäistä ampumista, leikkasin omat otsat,” hän kertoi lehdelle. “Ensimmäisen vaimon Guess-kampanjan aikana olen pukeutunut bandannaan, koska päätin antaa itselleni hiusten leikkauksen.” Hyvä, emme todellakaan näe, mitä hänen DIY-leikkaussa näyttäisi – edellä mainitun bandannan vuoksi – mutta se kuulostaa siltä kuin hän teki sen toimimaan. Gigi ei ole palannut otsakkeisiin, sillä yhdestä tai kahdesta siveltimestä, joilla on karkea luusto, mutta me rakastamme hänen tyylinsä. Saattaa olla aika, että hän rikkoisi nämä sakset uudelleen, vaikka hän ehkä harkitsisi pro-stylistin lähellä tällä kertaa! Ja jos ei, on aina kokeiltu ja totta bandanna hakata.

Kärsivällisyys

LIITTYVÄT

  • Tytöt näyttävät, mitä kauneus näyttää, kun sitä ei ole kohdistettu
  • Top 10 virheet, jotka olet todennäköisesti tekemässä, kun suoristat hiuksesi
  • Gigi Hadidin GLITTER Cat Eye on Sparklen täydellisyys
  • 6 Super Pretty Ways to Go Blonde syksyyn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 47