Gina Rodriguez miksi hän loi nuorten naisten arvosanoja

kuva
Getty Images

Jos et ole kuullut, meidän tammikuussa tuottamamme ensimmäiset nuorten naisten arvosanoja, jotka ovat perustaneet, isännöineet ja toimeenpanevat, ovat Gina Rodriguezin (ja ilmestyy 19. joulukuuta klo 21 EST CW: ssä), on must-watch -esiketti kahdeksasta voimakkaasta naisesta, joiden nimet sinun pitäisi muistaa. “Me tulemme kunnioittamaan naisia, joita maailma ei näe niin usein kuin olisi”, Rodriguez kertoi meille tapahtumien punaisesta matosta Los Angelesiin. “He ovat naisia, jotka menevät unelman jälkeen ja tekevät siitä todellisuuden, he ovat naisia ​​tieteessä, aktivismissa, koulutuksessa ja taiteessa, mitä aiomme tehdä, on käyttää foorumia, jolla meitä on siunattu ja esitellä niitä.”

Palkinnot kunnioittavat valikoituja todella vaikuttavia nuoria naispuolisia johtajia, jotka ovat löytäneet menestystä hallituksessa, urheilussa, lääketieteessä, tiede ja surmasi muilla teollisuudenaloilla, jotka eivät saa yhtä paljon huomiota kuin Hollywoodissa. Rodriguezin tavoite? Antakaa meille kaikille uusi roolimallin valitsija.

“Tämä alkoi sydämessäni ollessani 10-vuotias”, sanoo Rodriguez. “Olin taiteilija ja minulla ei todellakaan ollut taiteilijaperheitä, joten minulle ei ollut paljon selkeää polkua. Latinoyhteisössä ei ollut kovin tavanomaista. Minulla oli onneksi naisia ​​ennen minua jotka ovat menestyneet tavoitteidensa kanssa niin kunnianhimoisesti ja pelottomasti, tiesin, mitä pystyin tekemään juuri sellaisten esimerkkien ympärillä, joten tunne olevani sosiaalisen median tänä päivänä ja ikäisenä, jossa meitä pommitetaan tavaroilla, jotka halusin tehdä että meillä oli naisia, jotka tekivät jotain taiteen ulkopuolelta, jotka käyttivät epäsuosittuja ja suosittuja. Voisimme antaa heille foorumin. “

“Halusin varmistaa, että meillä oli naisia ​​etsimään, kuka tekivät jotain taiteen ulkopuolelta, jotka olivat epäsuosittuja ja suosittuja.”

Apua, Rodriguez ja Marie Claire listattiin kaikille Laverne Coksista Katie Holmesille Victoria Justiceille esitelläkseen jokaisen palkinnon. “Kaikki hämmästyttävät näyttelijät, jotka täällä ovat tänä iltana, käyttävät alustojaan altistumalla muita naisia, kohottamaan muita naisia ​​- se on kulttuuri ja sellainen sosiaalinen normi, jonka haluamme alkaa tuottaa, erityisesti tänä aikana, jossa meille kerrotaan, , “näyttelijä toteaa. “Me olemme ei rajallinen. Olemme eksponentiaalisesti kykeneviä tekemään mitä haluamme. “

Viritä maanantaina 19. joulukuuta kello 9.00. EST CW: llä kiinni näyttelystä.

kuva
Rodriguez lavalla ensimmäisten nuorten naisten palkintojen voittajien kanssa
Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 35