Golden Globes 2017: Evan Rachel Wood maksaa hommia David Bowie’lle

August 28
No comments yet

Aina kun Evan Rachel Wood astuu ulos punaisella matolla, hän ei koskaan lakkaa hämmästymään meitä arvaamattomalla tyylillään. Hänen Golden Globes 2017 -punainen matto ei ole poikkeus. Tänä vuonna, sen sijaan, että yllään pukeutua, Westworld tähti päätti tehdä lausunnon ja käyttää jotain tavallisesta.

Puu, joka on kolmannen Golden Globe -nimisen ehdokkuutensa puolesta, tapasi muokatun Altuzarra-musta-ja-valko-tuxedo, kahdesta tärkeästä syystä: kunnioittamaan legenda David Bowien syntymäpäivää (joka myös sattuu olemaan hänen tyylikkäänsä) ja kertoa nuorille tytöille ja naiset kaikkialla, jotka pukeutuvat glitzy-mekkoihin, ei ole vaatimus. Tämä voimansiirto rohkaisee naisia ​​olemaan olematta status quo ja käyttämään mitä he tuntevat mukavalta.


Muutama Golden Globes 2017 kauneuden hetkiä:

  1. Olivia Culpo tuli hänen Golden Globe-kampauksensa kanssa
  2. Golden Globes 2017: Paras kauneus odottaa yötä
  3. Emily Ratajkowski käyttää paljon lyhyempiä hiuksia Golden Globesissa 2017

Hänen kauneutensa näkökulmasta puu säilytti sen minimaalisesti ja harvoin harmaat hiukset yksinkertaisella, aallotettu puoliosalla. Meikki, puu kiinni syvästä vaaleanpunaisesta huulesta, joka on liitetty punaisiin huuliharjoihin ja lisännyt harmaata luomiväriä katteisiin.

Olipa puu viedä kotiin ensimmäisen Golden Globe -saikaansa tänään (sormet ristissä!), Hän on jo voittaja kirjassamme tämän innoittavan viestin.

Nyt katsomme, kun pyöristämme kaikkein yllättävimpiä Golden Globes-mekkoja aina:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 52 =