Hyvää perjantaia, Tom Hardy toi koiransa punaiselle matolle

August 28
No comments yet

Se on perjantai-iltapäivä ennen viimeistä onnellista kesäviikonloppua. Et todennäköisesti ole tehnyt mitään työtä tänään (tai viimeiset kaksi viikkoa). Kukaan ei pidä mielessäsi, jos kuvitat, että käpertyy yhteen tai molempien näennäisten olentojen kanssa.

Tom Hardy on pääosassa uudessa toimintaelokuvassa, Legenda. Se ei saa * tonnia * kohtaa, koska se on loppupuolella blockbuster kausi ja useimmat meistä ovat kyllästyneet vakoilusta ja asiat räjähtävät. Mutta tässä on mukava tapa kiinnittää huomiota uuteen elokuvaasi: tuomaan koira ensi-iltaan! Hardyn seurasivat sekä hänen raskaana oleva vaimonsa että koiransa Woody Lontoossa tapahtumassa viime yönä.

tom Hardy and dog

Getty Images

Puppi istui melkoisesti useille poseille – yhdessä Hardyn kanssa, Hardyn ja hänen tähtensä Emily Browningin kanssa ja sitten koko näyttelijän kanssa. Emily, me rakastamme mekkoasi ja kaikkea, mutta sinut on upstaged, olla todellinen.

tom Hardy and dog

Getty Images

Sitten tässä on Woody koko näyttelijän kanssa. Jälleen huomaatko yhdestäkään näistä mukavista Britanniasta? Et ole, koska pentu on läsnä. Puppy tarkoittaa juhlatilaa. Miksi muut elokuvatähdet eivät tuota hauskoja lisävarusteita puna-mattoihin? Se luultavasti pitää asioita mielenkiintoisina toimijoille, ja se varmasti auttaa meitä pääsemään viikon tuskallisen hidas loppua. Tule tänne pieneen puppeh-kasvot, minä vietän pikku puppeh-kasvosi, röyhkeä selkä!

Seuraa Marie Claire Instagramissa viimeisimmistä uutisista, kauniista kuvista, hauskoista tavaroista ja sisäpiiristä POV.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 24