J Lo Trainer David Kirsch Haastattelu

September 28
No comments yet

Tärkeä kysymys ennen kuin luet tämän viestin: Oletko katsellut Jennifer Lopezin musiikkivideota uudelle singleelle “Not Your Mama”? Jos ei, katsokaa nyt; odotamme. Suuri, tervetuloa takaisin. Kaksi asiaa väistämättä aamuta sinua katsellen tätä videota: Ensinnäkin Lopezin voimakas edustus kaikista naisista, jotka ovat kärsineet palkkaeroista, on mahtavaa.

Ja toiseksi Lopez näyttää hämmästyttävältä. Hänen kouluttajansa, David Kirsch, päästetään tähtien suosikkiharjoituksiin ja paljastaa, mitä hän syö, ylläpitääkseen niitä hämmästyttäviä abs.

“Aina kun työskentelen Jenniferin kanssa, teemme aina hänen koko kehonsa, hän pitää korkean intensiteetin harjoituksista ja pitää lajin ylöspäin”, Kirsch sanoo. “Kyse on siitä, että Jumala on siunannut hänet kaarteilla, joita meillä on runsaasti, ja meillä on paljon piirikoulutusta ja paljon yhdistelmämuotoja, kuten risteytyskauloja ja yksijalkaisia ​​kyykkyjä. vähän kickboxing. ” Mutta entä ydin? Lopezin suosituimmat ab-harjoitukset ovat sellaisia, jotka toimivat stabiliteetin kanssa, kertoo Kirsch. Hän on myös antanut hänelle yhden, jotta hän voi harjoitella liikkua hänen hotellihuoneessaan, kun hän ei voi tehdä kuntosalille harjoitusta. “Hänen abs ja ydin, meillä vakaus-pallo pikes,” sanoo Kirsch. Hän osoittaa, kuinka nämä tehdään kirjassaan, Ultimate Family Wellness. Hän pitää myös “vakaus-pallo sakset”, joka sisältää valehtelevaa vakautta palloa ja särkeä jalat:

kouluttaja jlo

Lopez tekee tämän rutiinin joka päivä, mutta hän on velkaa hänen hämmästyttävä ruumiinsa enemmän kuin vain kaikki harjoitukset. Hän myös – tämä voi olla valtava shokki, joten valmistaudu itseesi – Lopez ylläpitää erittäin terveellistä ruokavaliota. “Haluat yrittää välttää alkoholia, sokeria, hienostuneita hiilihydraatteja ja meijeriä”, sanoo Kirsch. Womp womp. Joten mihin hittoa J.Lo on syönyt? Terveet vaihtoehdot, kuten kurkut, selleri ja kalkkunan rinta, Kirschin mukaan. Toki, tämä kuulostaa melko rajoittavalta. Mutta sinä nähdä kuinka hieno hän näyttää kyseisessä videossa?

Miten J.Lo kouluttaa triathaloniin:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 20