James Charles Tweeted Afrikasta ja Ebola, Nyt Internet vetää Häntä

August 28
No comments yet

“Think before you Tweet” ei ole koskaan tuntunut asiaankuuluvampaa kuin se juuri nyt. Ainakin CoverGirlin ensimmäinen miespuolinen tiedottaja luultavasti toivoo tekevänsä. ICYMI: James Charles kirjoitti eilen twitterin Afrikasta kirjoittamalla nyt poistettuun tweettiin: “En voi uskoa, että menemme Afrikkaan tänään, jos jos saamme Ebolaa.” “James meillä on hieno, että saisimme sen viime vuonna”.

Sanomalla, että tweet ei mennyt hyvin, olisi vähättelemättä. 17-vuotias vlogger poisti tweetin sen jälkeen, kun sitä kutsuttiin “epämieluisaksi” ja “loukkaavaksi” Leikkaus huomauttaa, että Ebolan viimeinen tapaus vuonna 2003 etelä Afrikka (jossa Charles itse asiassa meni – ei Afrikkaa) oli vuonna 1996. Ja Chipotleilla oli E. colin puhkeaminen – hyvin erilaisia ​​asioita.

CoverGirl nappasi nopeasti “James Charles” tweet ei edusta COVERGIRLin perspektiiviä “ja seurasi sen kanssa:” Olemme yhtä mieltä siitä, että hänen lausuntonsa ovat sopimattomia, mutta arvostavat, että hän on antanut anteeksipyynnön. “

Anteeksi, että brändi viittaa tuli, kun jotkut ihmiset sanoivat Charles estää tweets Twitterissä, kun he kutsuivat hänet ulos. Charles itse kirjoitti: “Olen erittäin pahoillani, sanomme ovat seurauksilleni riippumatta aikomuksistani, otan täyden vastuun ja opettelen ja teen paremmin”.

Hän jatkoi anteeksipyyntöään ja kirjoitti: “Valkoisena cis-uroksena tunnen etuoikeuteni ja en halua koskaan sitä tehdä itsestään, mutta olen kyllästynyt.”

Mutta draama ei pysähtynyt siellä. Häntä kutsuttiin uudelleen, tällä kertaa sanomalla, että Afrikka on maa, kun se on itse asiassa maanosa.


Lisätietoja CoverGirl James Charles ja Beauty:

  1. Meet First Male CoverGirl, James Charles
  2. 7 parasta naispuolista kauneutta bloggaajia sinun pitäisi noudattaa juuri nyt
  3. Tässä ovat One Thing Makeup -artistit, jotka toivottaisitteko lopettavan

Lausunnossaan viehättää, CoverGirlin edustaja sanoi: “James Charles’n tweet ei edusta COVERGIRLin näkökulmaa, mutta olemme yhtä mieltä siitä, että hänen lausuntonsa ovat sopimattomia, mutta arvostavat, että hän on antanut anteeksipyynnön.” Me olemme osallistava merkki ja kunnioitamme kaikkia ihmisiä ja kulttuureita. “

2-Minute opas tuoreeseen, hehkuvaan ihoon:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =