Jennifer Lopez Golden Globes

August 28
No comments yet

Päivä, jolloin Jennifer Lopez tekee virheen punaisella matolla on päivä, jolloin tiedämme, että maailma on tulossa loppuun. Joten tietysti tavallista, hän tappoi sen 2016 Golden Globeilla hiuksillaan, mekollaan, meikkiään – kirjaimellisesti kaikesta.

Yksi asia Lopez teki poikkeuksellisen hyvin: pari kirkkaan-keltainen mekko, jossa on rohkea huulipuna. Se on vaarallinen ilme – valitse joko väärät sävyt ja saatat päätyä ketsuppi-ja sinappia kuumennetuksi hot dogiksi. Mutta muut esiintyjät ovat tehneet menestyksekkäästi, kuten Michelle Williams ja Valtaistuinpeli star Rose Leslie. Takaisin vuonna 2014, meikkitaiteilija Nick Barose kertoo meille, miksi punainen huulipuna-kelta-mekko-combo toimii niin hyvin. “Yhdistämällä kaksi ensisijaista väriä, kuten keltainen ja punainen, jokainen väri näyttää entistä kirkkaammalta ja lisää nuorempaa, nykimpiä kosketusta punaiseen huulipunaan”, hän sanoo. “Se on dramaattinen ilme, mutta musta mekko, jossa punaiset huulet ovat muodoltaan muodikkaita ja klassisia, keltaisia ​​ja punaisia ​​yhdessä näyttävät enemmän nuorekasta ja hauskaa.”

Smile-taiteilija Quinn Murphy neuvoa vetää pois kaksi tällaista rohkeita värejä kerralla? Kyse on siitä, että loput meikit pysyvät tasapainossa. “Liian suuri väri tekee tästä yhdistelmästä pukemista. Tämän ulkoasun kauneus on minimalistinen ja yksinkertainen odottamattomien värejä”, hän sanoo. “Sinun blushin tulisi olla kevyt ja silmämeikki pehmeä.” Lopezin go-to makeup -artisti, Mary Phillips, oli tämän ulkonäön nero, ja hän nauloi minimalistisen lähestymistavan. Rohkean huulipunan täydentämiseksi hän piti Lopezin silmät yksinkertaisena runsaalla ripsiväriannoksella ja viimeisteli ulkoasun hienolla muotoilulla. Tietenkin, kun Lopezin ikävyys ja virheetön iho varmasti eivät satu.

Tutustu joitain suosikki kauneuden tuotteita, katso:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 36 =