Jokainen Feud Jeffree Star on ollut mukana sosiaalisessa mediassa

Rakastat häntä tai vihaat häntä, luultavasti tiedät enemmän kuin kohtuullisen osuuden Jeffree Starista. Myspace-päivinä uransa aloittanut meikkitaiteilija / muusikko / vaikutti / kosmetiikka-guru on tehnyt hänen nimensä kauneusmaailmassa lahjojensa ansiosta … ja hänen taipumuksensa draamaan. Koska hänestä tuli kuuluisa, Jeffree on saanut osakseen melko kuuluisia rikkeitä – jotkut saattavat olla tietoisia, ja jotkut, jotka ovat saattaneet olla tutkan alla. Tehdään siis syvä sukellus ja löydämme kaikki ihmiset, jotka Jeffree on dramaattisesti, häiritsevästi ja tarpeettomasti ristiriidassa sen kanssa, kun hän on tullut kuuluisuuteen ja kiistoihin, joihin hän on osallistunut. Saavutettu meikit harjat, nestemäiset huulipunat ja YouTube-kanavat valmis?

Kim Kardashian ja Kylie Jenner

Kim Kardashian West Celebrates The Launch Of KKW Beauty
Stefanie Keenan

Jeffree on pyrkinyt molemmat sisaret, näennäisesti pelkäämättä heidän vaikutuksensa ja Mama Kris Jennerin mahdollisesta vihaa. Hän syytti Kylieä kopioimasta pakkausta, heittänyt sävyn Kimille ja pohjusti hiukan Kylie Kosmetiikkaa lähes kaikissa mahdollisuuksissa.

Kahdesta feudista on Kim vs. Jeffree, joka on valunut eniten mustetta. Kun hän arvosteli hänen värikkelytaitojaan, Kimin fanit heittivät hänen sosiaalisen mediansa puolustaakseen kuvakettaan. He tuottivat myös Jeffreyn historian tekemään rasistisia kommentteja, mikä johti Kimin ottamaan omaa sosiaalista puolustustaan ​​Jeffressa vastaan. Hän sanoi, että hän uskoi “ihmiset muuttuviin”, mutta sitten taaksepäin ja vetäytyivät hänen puolustuksen jälkeen fanit arvosteli häntä. Seuraatko? Hyvä.

Jerrod Blandino liian kauas

93634572
Joshua Blanchard

Jeffree ja Jerrod Blandinon huono veri alkoivat, kun Jeffree kutsui Blandinoa väitetysti alittavan vlogger NikkieTutorialsin kollegalle. Vaikuttaa siltä, ​​että tämä ei ole riittävän dramaattinen, että juonittelu lisääntyi kaiken kaikkiaan sosiaalisen median taisteluun, joka sisälsi myös Blandin sisaren. (Jeffree tweeted kuvakaappauksia, jotka väitettiin olevan Blandin sisarelta.) Oi, ja mainitsimme koko yksisarvisen juttu? Näyttää melko epätodennäköiseltä, että näemme Jeffree X Too Faced -kokoonpanon kaiken tämän draaman jälkeen

Satunnainen tuuletin

Jeffree-tuuletin twitterti hänen pettymyksensä löytää hiukset (ew!) Yhdellä hänen tuotteistaan, eikä se mennyt kovin hyvin Jeffreen kanssa. Ilmeisesti hän estää hänet Twitterissä ja sanoi sitten olevan “julma” sarjassa tweetejä. Hyvä on. Pahin osa? toinen Tuuletin oli löytänyt hiuksia myös korostustekniikassaan!

Laura Lee

Jeffree katkaisi siteet entisen ystävänsä, vlogger Laura Lee, ja lähetti joitain erittäin kiehtovia subtweets koko asia. Aluksi fanit ajattelivat, että se oli mahdollista jakaa Manny Gutierrezin kanssa, mutta kaksi on yhtä tiukkoja kuin koskaan. Nyt poistetuissa tweeteissä Jeffre ilmeisesti viittasi Lauraan “puhtaaksi pahaksi”, mutta Twitterillä on kuitit. Laura ei ole julkisesti ilmoittanut petosta, joten onko se todellinen vai ei, on edelleen mysteeri.

Kat Von D

ensi-ilta Of A.U.M. Films And Media's
Paul Archuleta / FilmMagic

Kaikkien Jeffreen ristiriitojen äiti on entisen ystävänsä Kat Von D. Kesällä 2016 Kat julkisesti lopetti ystävyytensä muutamalla nykyään poistetuilla sosiaalisen median viesteillä. Hän sanoi, että se johtui “huumeiden käytöstä, rasismista ja kiusaamisesta”. Jeffree syytti häntä siitä, ettei hän koskaan tukenut brändinsä. Kat myös syytti häntä siitä, että hän ei maksa ystävänsä eräästä suunnittelutyöstä, vaikka Jeffree kiisti tämän väitteen Twitterissä. Syksyllä 2016 Jeffree sanoi, että hän on edelleen niin “ylpeä”, että hänellä on tatuoinnit ja että hän “ei koskaan pidä kunnioittamatta hänen [] taidettaan.” Hän sanoi myös, että “draama on kuollut”. sanoo: “Vaikka olisimme kavereita kymmenen vuoden ajan, et koskaan tiedä, että aioat kirjaimellisesti herättää eräänä aamuna ja että paras ystäväsi takaa sinut takaisin koko maailman edessä.” Se varmasti johtaa meidät uskomaan, että hatchet ei ole quiiiiiite mutta meidän on odotettava ja katsokaamme, tuleeko vuoden 2016 suuri kauneudenhahmo uudestaan ​​vuonna 2018. Ette koskaan tiedä, milloin se tulee Jeffreaan!


Lisää draama-ramaa:

  • Jeffree Star ja Too Faced Feud on nyt Jarrod Blandin sisar
  • Jeffree Star’s Highlighter Feud tuulettimella
  • Tämä Moldy Jeffree Star Velour Liquid Huulipuna on kauneus Nightmare

Makeup alle 5? Tehty:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 36