* Justified *: n Erica Tazel hänen kauneus rutiinistaan ​​ja mitä seuraavaksi

August 28
No comments yet

Oikeutettu, joka lopetti sen kuuden kauden ajelun tällä viikolla, oli näyttelijä pysyvästi tyyppisiä: swaggering lakiasianmiehiä ja silver-tongued huonoja, jotka toimivat omalla moraalisella koodillaan ja laivasto mieleenpainuvia naisurheilun pomoja ja rikollisjoukot koulutuksessa-uudelleensuunnittelu klisee Etelä-Belle. Ja sitten oli Rachel Brooks, jota soitti näyttelijä Erica Tazel tasaisena, selkeänä silmänä Yhdysvaltain marsalkana.

Rachelilla ei ehkä ole ollut yhtä paljon ikimuistoisia viivoja kuin Raylon Givens tai Boyd Crowder, mutta hän oli monin tavoin näytön moraalinen keskus eikä koskaan taivutettu sääntöjä hänen omaa aikataulunsa mukaista. Minulla on mahdollisuus kysyä Tazelilta joitain kysymyksiä siitä, että hän on osa ikivanhoja valoja ja kaikki salaisuudet, jotka ovat hänen kirkkaasta ihostaan

Mitä seuraavaksi sinulle on nyt Oikeutettu on päättynyt? “Olen Alabamassa elokuvan kuvauksessa, se on kaunis tarina rakkaudesta, menetyksestä, parantumisesta ja lunastuksesta.” Sitten tulen takaisin Los Angelesiin kuvaamaan itsenäistä elokuvaa, jossa ihmiskauppa on edessä ja keskellä. Olen myös keskellä ensimmäistä live-action-videopeliäni. Olen aina innoissani kaivaamaan jotain uutta ja erilaista, mutta rakastin työskentelemään televisiossa, joten etsin myös täydellistä seurantaa Oikeutettu.”

Mikä oli sinun suosikki juttusi Rachelin pelaamisesta Oikeutettu? “Olen aina kutsunut Rachelin ensimmäiseksi aikuiseksi rooliksi, hän oli vahva ja ajattelevainen ja hänellä oli hyvin erityinen näkökulma elämään ja työhönsä, ja hänellä oli myös erilainen haavoittuvuus kuin monilla aiemmilla rooleillani. hänen mielensä, ja minä todella rakastin sitä. ”

Jokainen hauska taakse-kohtaus tarinoita tai muistoja näyttelystä? “On liian monia hauskoja tarinoita, jotka eivät ole koskaan vanhoja, kun Marshals pelata Elmoren kieltä eri ihmisinä. Yksi, joka tulee mieleen: Olimme Marshalsin toimiston kokoushuoneessa, soitin keskustelun afrikkalaisena prinsessa Kongosta, Nick, joka soittaa taidetta, oli Stallone, Jacob [Pitts], joka soittaa Guttersonia, oli Owen Wilson ja Tim [Olyphant], joka soittaa Raylania, oli surffaaja. ”

Mikä on paras kauneuden kärki, jonka oppinut kun asetettu? “Kosteuttavat ja aurinkovoidetta ovat välttämättömiä, joten HD-kuvana on nyt paljon, ja se ei ole kovin anteeksiantavaa, se näyttää kaiken, vaikka sinulla olisi virheetöntä ihoa, se löytää jotain.”

Mikä on ihonhoitorutiini kuten? “Minulla on kasvojen kaunis uskonnollinen hoito joka neljäs viikko, menen Kate Somerville Skin Health Experts -yhtiölle Los Angelesiin joka aamu alkaa syväpuhdistus ja kosteus, ja päivästä riippuen ilta päättyy hieman muutettuun versioon aamuorutiinista. rakastan Aveeno päivittäiset puhdistuspyyhkeet ja Neutrogeeni aknejännityksen hallinta Power Cream Wash.”

Entä hiustesi rutiini? “Hiuksilleni rakastan melko paljon kaikkea KeraCare linja. Rakastan myös sitä Moroccanoil Intense Hydrating Mask ja Glimmer Shine Spray. Se ei ole liian öljyinen. ”

Meikki? “En käytä paljon meikkiä töiden ulkopuolella. Mary Kay Medium Coverage -säätiö pronssi on yksi harvoista perustekijöistä, jotka eivät vaikuta raskaalta ihollani ja joita minun ei tarvitse sekoittaa miljoonaan muuhun asiaan löytää ottelu. Rakastan myös varjoja. Maybelline tekee sen puolestani – erityisesti Great Lash. Olen hiljattain löytänyt Voimakas [Manga-ripsiväri] Black Angel, ja minä rakastan sitä. Olen myös fan of__ Ladybug Jane lip balms__ ja erittäin luotettava Vaselin huulihoito.”

Onko sinulla kauneus pahoillaan? “Minulla oli loistava coloristi, kun asuin New York Cityssä, mutta siellä oli aika, jolloin tarvitsin hiuksiani melko kiireellisesti, ja hän aikoi olla jonkin aikaa, anna hänen pomo tehdä sen, ja minulla oli hyvin oranssia hiuksia, kunnes päätin ajaa kaiken irti ja aloittaa. Pahoittelen, etten odota, kunnes [minun säännöllinen koloristoni] tuli takaisin salonkiin. ”

Mikä on paras kauneusneuvonta, jonka olet koskaan saanut? “Se on melko yksinkertainen: juo runsaasti vettä ja päästä mahdollisimman paljon lepoon.”

Mikä kauneuskuvake tai kuvakkeet innostaa sinua eniten? “Pam Grierin ja Lola Falanin luonnollinen kauneus erottuvat minulle. Cate Blanchettin ja Jessica Chastainin klassiset tyylit innoittavat minua, samoin kuin Lupita Nyong’on ja Kerry Washingtonin rohkeat muotoilut.”

Lisätietoja kuuluisuuksista:

• Justin Bieber on miespalo nyt

• Rihanna Wore Purple huulipuna ja Instagram räjähti

• Janelle Monáen vastaus tähän seksistiseen Tweet on täydellinen

Your email address will not be published. Required fields are marked *